Peakon office by ThirdWay Interiors, London – UK

February 8th, 2018 by retail design blog

Peakon are an employee engagement platform that was founded in Denmark. Now experiencing growth in London, they required swift relocation into a new space as to which they appointed ThirdWay Interiors to help accommodate their expansion plans. The project brief was to create a space for employees to be proud of and to design a space to reflect one of the best available office spaces on the market.

Peakon’s requirements for this project included a comms room and a flexible space that can also be used for events with a full AV setup. Stylistically the space need to have a more creative feel than the existing space provided, “Scandinavian simplicity” and a mixture of clean colours and wood. This was also to reflect their Danish headquarters which followed the same style.

The space’s design was handled by ThirdWay’s Tom Iles, who described the design process as fast paced as the client had to get the project confirmed and completed in time for their own relocation plan. In addition to this they had their own preferred international suppliers and the client themselves were working with ThirdWay remotely from Denmark.

Using wood, soft textures a selection of colours that were preferred by the client (dusty pinks, blacks, dark blues, greens etc), Tom was able to realise Peakon’s idea of bringing a slice of Denmark to London through their space. This resulted in a welcoming office that was tailored to Peakon’s growing staff and was immediately available for them to use.

Design: Tom Iles / ThirdWay Interiors
Photography: Tom Fallon

HAIR STUDIOS! MUSEO Hair Salon by aoydesign, Osaka
MUSEO Hair Salon by aoydesign, Osaka
Sofa bar & restaurant by 2kul, Jelenia Góra - Poland
Sofa bar & restaurant by 2kul, Jelenia Góra - Poland
A Column is a System exhibition, USA, Mexico, Canada
‘Una Columna es un Sistema’ (A Column is a System) takes place simultaneousl...
Kofein - Eclectic Office Gallery by Brigada, Zagreb - Croatia
The gallery serves as the main focus of the space, enclosed by a red metal s...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *