Posts Tagged ‘area’

HomeAway Offices by OSCA, Singapore

July 24th, 2017

A “Bar Styled” conference space with high stool at table setting (talk about work meets play). A homely “living room” discussion space with comfortable lounge furniture for causal discussions. We created a “bean bags room” where it is even more causal with dozens of beanbags to hug!

Sony PlayStation lounge by studio IMA, Seoul – South Korea

July 13th, 2017

The inside induces the natural flow from the left to right by tilting the wall at the edge and by specifying the spatial characteristic by comparting the place for the game title display and its demonstration and the place for cafeteria at the same time.

Avila Spaces Coworking Offices, Lisbon – Portugal

July 11th, 2017

The exterior lounge is an innovative area for a relaxing break without leaving the Office, or for those who prefer to work outside on sunny days, with all the comfort and accessibility.

Room Mate Gerard Hotel by Jaime Beriestain, Barcelona – Spain

June 30th, 2017

Dark spaces and a dark play of light recreate a refined and welcoming atmosphere that is enhanced with a color palette in black ink present throughout the hotel.

Rubika Offices by Inside Studio, Montreal – Canada

June 26th, 2017

While large volumes in black and yellow regroup all the main services (reception, kitchen, projection screen and teacher’s lounge), all circulation flows through one central area housing different functions (lunch room, workspace and agora), promoting passive interactions between users.

Tectonic office by Graham Baba Architects, Seattle – Washington

June 12th, 2017

In addition to workstations, the office includes two conference spaces (one essentially a part of the larger office and another private option), as well as an entertainment area, symbolically raised two steps above the workstation level.

The Four Elements Cleaf showroom by Studiopepe, Lissone – Italy

April 10th, 2017

An immersive pathway that explores the versatility of Cleaf surfaces through the theory of the four elements of Nature: water, air, earth and fire. A multisensory environment in which the visitor can move freely to discover the multiplicity of finishes and decorative papers which interact with each other through the law of the ‘harmony of the elements’.

SAS Offices by CBRE Design & Project & SINCE Interior Architects, Paris – France

March 13th, 2017

Every detail is a pretext for comfort and collaborative interactions. The entrance creates a sense of warmth, welcome and excitement, the corridors guiding to the meeting rooms are fitted with waiting boxes for relaxation or discussions.

Algorithm lighting system by vibia

March 2nd, 2017

Like a constellation, a flock of birds or a cloud of frozen rain, this collection brings together beauty and geometry within a lighting system filled with magic. “The intention was not to design a completely defined and ‘finished’ product, but a tool which allows any customer to create his own lighting lamp, in relation with the architecture space, the area to light and the desired kind of ‘graphic pattern”, according to Toan Nguyen.

Huafa & City Hub Wuhan Sales Center by Shenzhen Rongor Design & Consultant Co., Wuhan – China

December 13th, 2016

The negotiation area separated by artwork installation and screen is both tranquil and dynamic, modern and traditional, vividly demonstrating the spirit and implication of landscape.

Rivoli Perfumerie by FAL Design Estratégico, São José dos Campos – Brazil

October 17th, 2016

As a priority, the concept maintained the glamorous aura and sophistication that have always been its main attributes. The greeter is the store’s hot point, giving who enters the desired impact.

K11 Molecular Marché by AS Design Service & K11, Hong Kong

October 10th, 2016

The hexagonal modular pendant lights resembling molecular structure give an impression of stylish, weightless and stereoscopic, and at the same time resolve the common lighting insufficiency problem found in kiosks.

dInfinite service center flagship store by Whitespace, Bangkok – Thailand

September 23rd, 2016

The cozy mood and tone is enhanced by custom-made wood furnishings, comfortable seating, wood floors and a black and gray color palette.

Skymizer Inc office by Strontium Design International, Taipei – Taiwan

September 16th, 2016

The trapezoid-shaped walls built with laminated glass and gray glass has separated the space to public and private Area. Four private rooms which use trapezoid-shaped and inverted trapezoid-shaped gray glass to make RD (research and development) engineers easily write and discuss in quite environment.

La Maquinista Shopping Center rest area by Egue y Seta, Barcelona – Spain

September 13th, 2016

A grandstand balcony terrace where to enjoy the privileged views over the urbanscape of “La Maquinista” Shopping Center.

6th Floor Rear Flat / Future Town Office by C.DD, Foshan – China

September 12th, 2016

The designer takes container as the design concept, through using industrial elements such as cement, handmade decorative tile, white cement brick and black iron creates an office space full of fun. A wall painting with a big smile warms everybody’s heart and tells everyone to smile to life.

Raketa social club by Ramūnas Manikas, Klaipėda – Lithuania

September 6th, 2016

The floor of “Raketa social club” is covered with grey epoxy paint; the panel ceiling is of a similar color. To counterbalance these wide grey spaces bright color solutions composed of different color triangles are used in the interior.

Woods Bagot studio, Melbourne – Australia

August 29th, 2016

This resulted in a large area of tiered timber seating being installed in the middle of the floor plan. Running alongside the stairs, the amphitheatre-like area provides an informal assembly space.

Shade Burger by YOD design studio, Poltava – Ukraine

August 22nd, 2016

The central panel made of veneer plates creates an illusion of sunlight passing through the trees. Now the veneer has appeared on the ceiling reminding of the mince passing a meat grinder.

Iran national pavilion at Venice Architecture Biennale 2016, Venice – Italy

August 22nd, 2016

The pavilion is designed based on a representation of urban schemata of buildings in a reverse order stretched from the ceiling to the walls and parts of the floor. The form is chosen in order to manifest the reverse process of reviving these residential areas and neighborhoods.