Posts Tagged ‘Artta Concept Studio’

Hotel Ease of ARTTA Concept Studio, Tsuen Wan – Hong Kong

November 1st, 2017

Hotel Ease explores an Art Deco theme, a movement that has a distinguished style of simple and clean lines with bold geometric forms. This can be seen on the lobby flooring, using black patterned marble arranged in handcrafted planks to create a dynamic look.

Eat @ Ease restaurant by ARTTA CONCEPT STUDIO, Kwai Chung – Hong Kong

August 5th, 2017

The centre piece of the room is the stylish marble table, which gives off a modern and sophisticated twist
with the rest of its surroundings. The spot lights fixtures help enhance a dim atmosphere, interpreting a
loft-like environment.

Joō de Rolls cafe by ARTTA Concept Studio, Hong Kong

January 11th, 2017

The three main colours used are mint green, gold-orange and grey-blue to enhance a sweet and harmonised environment. A touch of rose gold is used around the tables and counter desk to create a posh and luxurious finish.

Golden Harvest Fanling cinema by ARTTA Concept Studio, Hong Kong

August 15th, 2016

Golden Harvest Citywalk cinema by ARTTA Concept Studio, Hong Kong

August 10th, 2016

ARTTA Concept Studio have used the public corridor that runs through the centre and combined it with the surrounding public space with a sculptured ceiling, by using an organic form and a dynamic design to create a pattern that flows throughout to unify the same space and creating a smooth orientation for the customers.

Ginza Plaza by ARTTA Concept Studio, Hong Kong

February 5th, 2016

To enhance the space furthermore, the designers have used a lot of vertical and horizontal lines on the walls and ceilings. The overall look is minimal but current and modern, which suits our young target audiences who shop around in Mong Kok.

Golden Harvest Cinema by ARTTA Concept Studio, Hong Kong

February 4th, 2016

The main feature that creates this cinematic atmosphere is the triangle metal bars on the ceiling in the lobby and gourmet concierge.

Lips restaurant by ARTTA Concept Studio, Sai Wan – Hong Kong

January 31st, 2016

The neon sign has been chosen because it stands out and creates a relaxing and causal atmosphere as the customers walk in. The dining area is a long room furnished with modern style chairs and tables. By using a mirror wall against one side of the room really creates visual space and produce a sense of infinity in the room.

Gachi by Kimchee BBQ by ARTTA Concept Studio, Hong Kong

October 5th, 2015

The choice of red, black and white has been used to create a sophisticated and sharp look. This can be seen in the VIP area, the red wooden ceiling and bold black walls frames the room and enhances a chic and comfortable atmosphere.

Bistro Bon School Canteen by Artta Concept Studio, Hong Kong – China

May 29th, 2015

Bistro Bon, a school canteen planted in Kowloon Tong Baptist University.