Posts Tagged ‘basel’

PwC Switzerland Office by Evolution Design, Basel – Switzerland

January 13th, 2017

Employee well-being is an important business objective for PwC Switzerland and at the company’s Basel office the goal became a key priority when commissioning new office interiors. The office, which was created by the award-winning Swiss architecture and design studio Evolution Design and completed in July 2016, has been specifically designed with employee well-being in mind.

Georg Jensen installation at Baselworld 2016 by Zaha Hadid, Basel – Switzerland

March 18th, 2016

The collection includes five rings and three bangles, crafted in both sterling silver, and black rhodium set with black diamonds.

Moving Pavilion by HHF Architects for ZeitRäume, Basel – Switzerland

January 13th, 2016



HHF Architects Design Moving Pavilion for ZeitRäume in Basel

Davidoff Flagship Store by ARNO, Basel – Switzerland

August 29th, 2015



Davidoff, Basel – An exclusive shopping experience

Outpost Basel Pavilion by Olson Kunding at Design Miami/Basel 2015, Basel – Switzerland

July 14th, 2015



Olson Kundig creates charred wood pavilion for Design Miami/Basel 2015

Design Miami / Basel 2013 Exhibition, Basel – Switzerland

November 22nd, 2013

Design Miami / Basel 2013 Exhibition

Swarovski stand by Tokujin Yoshioka, Basel – Switzerland

October 9th, 2013

Swarovski stand by Tokujin Yoshioka, Basel – Switzerland

Volkshaus Basel bar and brasserie by Herzog & de Meuron, Basel

July 5th, 2013

Volkshaus Basel bar and brasserie by Herzog & de Meuron, Basel

‘Frozen time’ for CITIZEN installation by DGT, Basel – Swizeland

May 24th, 2013

‘Frozen time’ has been presented for a Japanese watch brand CITIZEN in Baselworld which is the largest watch and jewel industry exhibition in the world.

Hermès La Montre pavilon by Toyo Ito, Basel – Switzerland

May 10th, 2013

At Baselworld 2013, the Hermes presentation gives an impression of lightness and an open feel. The new La Montre pavilion has been designed by Japanese architect Toyo Ito and is essentially a two-story box with steel framework and a second inner structure made of wood, glass and metal.

Hairstyling Nafi by ZMIK, Basel

August 19th, 2011

The redesign subdivides the space into two zones, which are separated by a sharp border. The two areas strongly contrast in their function as well as in their spacial atmosphere.