Posts Tagged ‘Bloomberg’

Bloomberg’s European headquarters by Foster + Partners, London – UK

October 28th, 2017

Bloomberg Arcade is now a key route for people moving around the City, with restaurants and cafes at ground level, set back behind an undulating façade under a covered colonnade.

Bloomberg Offices by Neri&Hu, Hong Kong

November 9th, 2016

Upon closer interaction with the millwork, hidden bespoke details are revealed to the user within these seating niches – small wood and bronze panels fold out to reveal charging ports, mirrors, and functional ledges where a cup of coffee or cell phone may be placed – unexpected details in support of the ordinary rituals of daily office life.

PP Trysting Tree decor installation by Tom Price, London – UK

September 11th, 2014

Commissioned by Arts Co for Bloomberg, PP Trysting Tree, a semi-permanent installation through four meeting rooms, explores the dialogue of unnatural nature using Bloomberg\’s own waste materials.

Bloomberg Hub tech installations at London City Airport by Engage Production

June 4th, 2014

Engage Production Ltd, specialist in interactive technologies for branded environments, has supplied technology and technical expertise to the world’s first Bloomberg Hub, which has been unveiled at London City Airport.

Pupa habitat in Bloomberg office by Lazerian, London

March 21st, 2013

Pupa is a habitat within Bloomberg made from reclaimed cardboard and pallets. The form and aesthetics are inspired by natural habitats – cocoons, bee hives, spiders nests and weaver birds nests.

Chandelier at Bloomberg London Headquarters by Marques & Jordy

January 22nd, 2013

Handmade with Recycled computer cables from Bloomberg office with LED lighting – 12000mm x 6000mm – A London Bloomberg commission. Like a floating thinking Cloud, the sculpture was made with 2000meters of waste computer cables from Bloomberg London Headquarters.

Bloomberg office installation by Jump Studios, London

October 22nd, 2012

We were commissioned by Bloomberg to create an installation at their Finsbury Square headquarters, as part of their ongoing arts program. We were given a space over three consecutive floors and the brief was open, with the only stipulation that the design must be useful and accessible to staff.