Posts Tagged ‘Brown Studio’

Handmade Burger Co by Brown Studio, Bournemouth – UK

May 18th, 2017

The emphasis was focused on developing further ideas on the use of reclaimed materials & industrial themes specific to the brand ethos mixed with ideas on its location.

Handmade Burger Co by Brown Studio, Sheffield Meadowhall – UK

March 15th, 2017

A refurbishment of an existing restaurant situated in the Meadowhall Shopping Centre in Sheffield developing further ideas on the use of reclaimed materials & industrial themes specific to the brand ethos mixed with ideas on its location.

Handmade Burger Co by Brown Studio, Newcastle – UK

November 29th, 2016

A new low cost fit out of a new restaurant in an existing shopping centre in Eldon Square Newcastle developing further ideas on the use of reclaimed materials & industrial themes specific to the brand ethos mixed with ideas on its location.

Handmade Burger Co by Brown Studio, East Kilbride – UK

November 28th, 2016

A new low cost fit out of a new restaurant in an existing shopping centre in East Kilbride developing further ideas on the use of reclaimed materials & industrial themes specific to the brand ethos mixed with ideas on its location.

Wildwood restaurant by Brown Studio, Crawley – UK

August 10th, 2016

The front part of the restaurant in the listed fabric contains the Deli area & party room whilst the main body of the restaurant is located in the rear area and of less historic significance.

Wildwood restaurant by Brown Studio, Braintree – UK

April 20th, 2016

We introduced a new restaurant into a vacant retail unit combining the brand ethos of reclaimed materials in a simple and uncomplicated design that would act as a premium destination for shoppers.

Handmade Burger Co by Brown Studio, Glasgow – UK

April 4th, 2016

A refurbishment of an existing restaurant situated in the Silverburn Centre Glasgow developing further ideas on the use of reclaimed materials & industrial themes specific to the brand ethos mixed with ideas on its location.

Handmade Burger Co by Brown Studio, Nottingham – UK

December 12th, 2015

A new restaurant situated in the redeveloped Intu shopping centre in Nottingham developing further ideas on the use of reclaimed materials & industrial themes specific to the brand ethos mixed with ideas on its location and the connection to British manufacturing specific to the region.

Handmade Burger Co Restaurant by Brown Studio, Birmingham – UK

October 31st, 2015



Latest project for Handmade Burger Co by Brown Studio London.

Kurt Geiger Store by Brown Studio at Lakeside Shopping Centre Thurrock, Grays – UK

October 30th, 2015



Earlier this year Brown Studio completed its latest UK collaboration with Kurt Geiger – a new store at the Lakeside Shopping Centre Thurrock.

Warehouse Store by Brown Studio at Canary Wharf, London – UK

October 28th, 2015



Earlier this year Brown Studio completed its latest UK collaboration with Warehouse in Canary Wharf – a development of the concept first trialed in Leeds & Oxford St London & winner of the Retail Focus award for best store concept 2015.

Warehouse flagship store by Brown Studio, London

March 6th, 2014

The design of the shop front emphasises the historical roots of Warehouse. The lowered I-Beam element emphases the architecture and is a clear reference to the warehouse / gallery iconography. It sets Warehouse apart and evokes an urban industrial aesthetic.

Reebok store in Covent Garden by Brown Studio, London – UK

September 28th, 2013

The retail experience is a laid back gym setting reflected by the use of materials such as plywood and rubber flooring. The product offering is clearly merchandised and easily navigated to find the best products for your workout.

Chimichanga Mexican restaurant by Brown Studio, Billericay – UK

November 25th, 2012

Chimichanga in Billericay, is a two-floored restaurant rendered in bold red and green – with shiny glass tiles, patterned floors of reclaimed wood, and walls of cracked antique mirrors. Ceilings inspired by temples and colourful lighting fixtures complete the geometric look, alongside a lime-green wall overlaid with blocks of wood.