Posts Tagged ‘cafeteria’

Sony PlayStation lounge by studio IMA, Seoul – South Korea

July 13th, 2017

The inside induces the natural flow from the left to right by tilting the wall at the edge and by specifying the spatial characteristic by comparting the place for the game title display and its demonstration and the place for cafeteria at the same time.

Garanti Barter / Değişim Merkezi headquarter by OSO Architecture, Istanbul – Turkey

June 14th, 2017

The interior space of the office, which is belonging one of the leading companies in their own field, is created for having the feeling of transparency and coziness.

Gray Olive Cafeteria by Cutler, Burnaby – Canada

March 1st, 2017

With Gray Olive’s appetite for family, and great food, we knew that this space would be more than just a restaurant. Gray Olive is the bridge between earthy intentions, and timeless design. Frosty, clerestory windows at the entry to the space iterate the “deconstructed greenhouse” vibe.

Intango offices by T+R Studio, Tel-Aviv – Israel

February 14th, 2017

With warm timber, neutral tones and bold orange and light blue contrasts, the reception provides a modest, smart & welcoming client experience.

Ai Giudici Bar by Didea, Palermo – Italy

January 4th, 2016



Ai Giudici is an intimate, small bar in Palermo.

TONIK Health Club Renovation by Estúdio AMATAM, Lisbon – Portugal

October 25th, 2015



The initial assumption was simple: updating the Reception and Foyer image and layout of Tonik Health Club – located in one of the premium locations of Lisbon, Laranjeiras.

LORD Restaurant by Letícia Sá Arquitetos, Porto Alegre – Brazil

September 10th, 2015



This is a school cafeteria in a private school in Porto Alegre/RS, south of Brazil.

Shopify Offices by M-S-D-S Studio, Toronto – Canada

May 24th, 2015

M-S-D-S Studio has developed a new office space for e-commerce software company Shopify located in Toronto, Canada.

Walter Knoll stand at Orgatec 2014 by Ippolito Fleitz Group, Cologne – Germany

February 14th, 2015

An exhibition stand about changing work environments.

NZ Racing Board office by Spaceworks, Wellington – New Zealand

August 18th, 2014

Spaceworks designed a new cafeteria and training room facility for the Wellington, New Zealand based NZ Racing Board.

Intuit Campus Center by Gensler, Mountain View – California

June 2nd, 2014

Main client goals were to create a central Campus Hub where employees can connect, collaborate and innovate. Create an environment that embodies Intuit’s unique core values. Showcase Intuit’s technology, sustainability, wellness and community focused initiatives.

Cafeteria in Ushimado by Niji Architects, Okayama – Japan

December 30th, 2013

The folded metal plate roof is directly fixed to the 3m grid timber structural frame, which consists of 120mmx120mm timber used for columns, foundation, bracings and 180mmx120mm timber beams. The building completes itself with glass walls, which are fixed directly to the timber structure with timber battens.

Speedmark headquarters by Joey Ho Design, Hong Kong

October 24th, 2013

Upon arrival, the staffs are greeted by a reception counter resembling a real container in corporate blue colour. And a runway connects the individual working docks together. In general office, a 20 meter long semi-open container provides document storage for day to day operation.

GlaxoSmithKline’s office by AeI, Bogotá

January 20th, 2013

The result exceeded customer expectations, delivering the first office project in the country that eliminates assigned workstations or private offices. This functional and operational “shake-up” required the creation of complementary spaces that supported an open office such as a “quiet room”, informal open rooms, a “town hall”, and “high tables”.

Fossil headquarters by Corgan Associates, Richardson – Texas

November 20th, 2012

In keeping with the brand identity of the company, the ‘vintage modern’ styling of the space comes out in the use of materials like cement, exposed steel, reclaimed wood and exposed brick.

Morgenstelle Cafeteria Tübingen University communication by büro uebele

August 11th, 2011

“Now and then but nonetheless”: the words of the philosopher Hannes Böhringer accompany the students at Tübingen University – not while they are studying but while they are eating. Large and luminous words hang suspended from the ceiling in the cafeteria where the food is served.