Posts Tagged ‘Cheungvogl’

Aesop workbench installation at Selfridges by Cheungvogl, London

July 4th, 2013

Aesop Selfridges, London is designed to merge the operational and practical merits of a workbench with generous spacing for consultancy, encounter and communication. The design consists of an elongated timber counter with varying heights for product presentation, storage and points of sales systems.

Aesop store by Cheungvogl, Hong Kong

March 19th, 2013

Given the site constrains; the design seeks every opportunity to maximize the store frontage while allowing visibility to penetrate deep into the store from the public space.

Aesop store by Cheungvogl, Hong Kong

January 17th, 2013

The design for the Aesop Signature Store at Cityplaza, Hong Kong is based on simplifying and maximizing product display and product storage within the site context of a mixed used residential and commercial development.

Aesop store installation by Cheungvogl, Hong Kong

May 20th, 2012

Naturally aged timber from Chinese boats are reconfigured for an installation at the Aesop shop located in Lane Crawford, Hong Kong by Chinese/German architecture firm Cheungvogl. The planks, left in their original state, are made into two floating cabinets.

Aesop installation by Cheungvogl, Hong Kong

December 13th, 2011

Hong Kong-based Cheungvogl Architects created an installation for beauty brand Aesop which was on display within Hong Kong’s I.T Hysan One flagship store. The commission was a continuation of the company’s reputation for presenting their product in architecturally remarkable retail spaces.