Posts Tagged ‘floor’

Coco Retro Bistro by 32 mq & Inside Out Contracts, Tunbridge Wells – UK

July 24th, 2017

Walking up the dark-black staircase guests arrive into a bright, modern restaurant space where the white and powder blue colour palette provide a stark contrast to the ground floor. The ceiling has been removed to expose the roof structure and light wooden columns divide the fireplace area from the rest of the restaurant.

NOR Sky Casual Restaurant by PickTwo, Bucharest – Romania

July 15th, 2017

The concept we designed was inspired by retro-american restaurants, but in a modern, more contemporary line. The overall simple design that emphasizes the skyline and view over Bucharest.

G-Shock Flagship Store by Double Retail, London – UK

July 13th, 2017

The centre of the store is dissected by a timeline feature, chronicling a full lineage of product over white backlighting. Opposing walls then present a series of modular, moveable cabinets that house the main product collections.

Sony PlayStation lounge by studio IMA, Seoul – South Korea

July 13th, 2017

The inside induces the natural flow from the left to right by tilting the wall at the edge and by specifying the spatial characteristic by comparting the place for the game title display and its demonstration and the place for cafeteria at the same time.

Viu boutique, Copenhagen – Denmark

July 3rd, 2017

For this setting, cues have been taken from Danish traits and values, such as closeness to nature and ecological thinking, and these are captured by the use of natural and sustainable materials.

Grand Hyatt Dalian Show Kitchen by NAO Taniyama & Associates, Dalian – China

June 6th, 2017

The resin veil inspired by the traditional bamboo work and created by the local craftsmen will protrude from the floor to the ceiling to envelop the space and as it acts as a shade for days with strong sunlight, like a sail receiving the breeze from the sea, and a cocoon to wrap the guests gently at night.

Hyatt Place Hotel Luoyang by BLVD, Luoyang – China

May 29th, 2017

Stones and tiles, dark copper, textured glass, and warm wood create an earthy architectural foundation into which subtle textures and sculptural forms are layered. Screen elements maintain the transparency and connection between spaces while provoking curiosity within the guests.

CITYPARK shopping mall by JHP, Graz – Austria

May 26th, 2017

CITYPARK’s lower ground level has been converted to a young fashion area to attract a younger, more fashion conscious crowd. This was achieved by stocking the floor with crowd pulling modern brands and by adjusting the floor’s look, feel, and lightning.

The Locksmith restaurant by Studio Y, Foshan – China

May 22nd, 2017

The cocktail bar on the first floor is moodier and more enigmatic and drenched in lush velvets, ghoulish fixtures and eclectic props. By the time you’ve completely surrendered to The Locksmith’s charm, you enter the rooftop garden where animals run wild amidst overgrown vines, brass monkeys and floral motifs.

MTM Skincare spa by More Design Office, Chengdu – China

May 15th, 2017

As guests climb the stair the ceiling folds over and the walls are lit by hidden uplights creating a warm and comforting environment.

MeMeMi cafe by METROCITY +Design BONO, Seoul – South Korea

May 8th, 2017

Apple store by Bohlin Cywinski Jackson, Palo Alto – California

May 8th, 2017

As one moves from the front room to the back, the atmosphere changes to a feeling of enclosure. The ceiling gives way to a tremendous glass roof, sunlight plays along the floor, and the sounds of customer activity quiets down. Dedicated to service, training and accessory retail display, the sense of privacy supports the company’s ambition for a place of gathering and learning.

Flexible Wood Floor Mats by Sitskie Design Studio

February 1st, 2017

Traditional anti-fatigue mats don’t really fit into residential or office situations, which led Sitskie Design Studio to create a viable option, one that not only offered some comfort, but also looked good in the process.

JOOOS Fitting Room by X+Living, Hangzhou – China

December 20th, 2016

Milky white textured walls and white floor create a clean and white space. Bamboo poles are set up and hemp rope is used to connect them, clothes racks are thus formed.

BORN WHALE seafood bar & grill by party/space/design, Bangkok – Thailand

December 16th, 2016

Because Pinocchio’s father is a carpenter, an inside atmosphere decorate by wood as a ship deck. In a first floor’s main entrance located a spiral staircase, which copy from the ship’s spar.

Maher Store by Harmonic Trend [L], Hamedan – Iran

December 12th, 2016

Staircase’s handrails and landings end up to regales and dress hanging location, which make an independent, continuous and integrated structure, while each as an separate object has its own structure and configuration.

Ergon Deli + Cuisine by Urban Soul Project, Athens – Greece

December 9th, 2016

The floor is terrazzo and the walls of the deli were covered with white tiles. On the next level, the kitchen is located behind a glass/metal partition structure as well as a part of the dining area. The majority of the seating is located on the mezzanine.

NTT Data Romania Office by Morphoza, Cluj-Napoca – Romania

November 30th, 2016

The office interior design stays true to the company’s values and the variety in workspace means employees will never lack inspiration.

MEITAR offices by Nurit Leshem Studio, Tel-Aviv – Israel

November 25th, 2016

MEITAR offices by Nurit Leshem Studio, Tel-Aviv – Israel

Muxin design and research studio, Shanghai – China

November 18th, 2016

The ‘bridge’ on the upper floor provides a focus of perspective, it also forms another ‘secret garden’ besides the bamboos on the ground floor.