Posts Tagged ‘funky’

The Beer Cap by Whitespace, Bangkok – Thailand

August 29th, 2016

Whitespace transformed the surrounding area into an industrial warehouse by creating a second story accessible by step-ladder to the storage unit above together with the use of zinc pan-decking ceiling, blackened steel beams framing, and a recycled galvanised steel sheet wall.

Atelier New Regime store, Montreal – Canada

April 18th, 2016

Occupying the ground floor premises of a lowrise building, it measures approx. 56 sqm. [600 sq.ft.], and features an interior that’s entirely dipped in a funky, bright orange hue, including the windows, and all furnishings and fixtures.

Generator hostel by Design Agency, Amsterdam – Netherlands

April 9th, 2016

The transformation of the premises has been inspired by both the history and park-side location of this former college building. The original lecture hall and science lab have been retained while other spaces have seen an equally meticulous transformation, using cool cartoon-like graphics and pops of colour.

The Karma Café Bar Club by Zisis Papamichos Architects and Partners, Lefkada Island – Greece

November 30th, 2015

The central bar in covered with black ceramic tiles in an hexagon shape like the hexagon wooden parts placed in the ceiling. The Ceiling of the rest of the bar is made of wooden parts combined with plasterboards in the shape of waves.

NINO Restaurant by Jassim Alshehab Architects, Salwa – Kuwait

May 14th, 2015

Introducing itself to the local market in the early 90′s, Nino has developed a reputation for its sleek and funky interiors.

Zucca Café by Span Design, Sydney – Australia

April 1st, 2015

Zucca Café by Span Design, Sydney – Australia

Mrs. Pound restaurant by NCDA, Hong Kong – China

January 3rd, 2015

Mrs. Pound is divided into two main spaces with yin and yang aesthetics: the lower dining area is all about feminine glamour through the use pink leather banquettes, mirrored marquee lights, pink patterned chinese tile and delicate gold accents, while the upper dining area features an opposite counterpoint through the use of diagonal concrete panels, green floor tiles, green bar stools and striking neon artwork.

Philip Morris office by Sennex, Singapore

September 14th, 2014

Philip Morris office by Sennex, Singapore