Posts Tagged ‘gensler’

Bayer HealthCare headquarters by Gensler & Alea Office, Whippany – New Jersey

October 29th, 2014

The office plan is 100% open, providing a range of work environments that support both focus and collaboration. A variety of engaging spaces—from meeting pavilions to huddle rooms—bring versatility and build relationships.

SANDOW headquarters by Gensler, New York City

August 6th, 2014

SANDOW headquarters by Gensler, New York City

Gensler’s office, Newport Beach – California

August 4th, 2014

Gensler’s Newport Beach office fuses elements of the modern beach house and the Pacific outdoors to provide a rich variety of work settings, with a residential feel. Based on Gensler’s extensive workplace research, the daylight-filled office incorporates all four work modes—focus, collaboration, learning and socialization—to create an energetic, next-generation workspace.

Intuit Campus Center by Gensler, Mountain View – California

June 2nd, 2014

Main client goals were to create a central Campus Hub where employees can connect, collaborate and innovate. Create an environment that embodies Intuit’s unique core values. Showcase Intuit’s technology, sustainability, wellness and community focused initiatives.

Synapse office by Gensler, Seattle – Washington

March 10th, 2014

Synapse wanted their employees to be productive, to maintain flexibility, and to sustainably support their business strategy. As an emerging tech company, Synapse’s physical space also needed to reflect their unique culture, integrate with their work processes, and be adaptable for rapid growth.

Goodyear’s Global Headquarters by Vocon & Gensler, Akron – Ohio

December 20th, 2013

The design of the workplace incorporates high ceilings, glass walls on interior-situated private offices and large expanses of exterior windows.

The North Face by Gensler, Indianapolis

November 27th, 2011

Amplifying the brand tagline, “Never Stop Exploring,” the new global prototype inspires customers to get outside and experience the great outdoors. Composed of natural elements and textures, the store environment reinforces the metaphor of customer journey as a path of discovery.