Posts Tagged ‘glass walls’

Siemens Office by CAPEXUS, Prague, Czech Republic

August 17th, 2017

The main element of the interior design is OSB construction, which supports not only the suspended ceilings, but also areas for relaxation and informal meetings. Thanks to the OSB plates and the use of subtle shades of color, complemented by corporate blue, CAPEXUS created a bright, cozy and unusual space to work in.

Edelman Middle East office by Pallavi Dean Interiors, Abu Dhabi – UAE

July 17th, 2017

First, we built three large glass walls that would allow passers-by to see three different areas: the ‘festival space’ with the amphitheatre and café-style seating; the reception area and ‘city loft’ signature meeting space; and the main workspace, with the giant, hand-painted mural of Abu Dhabi. The main door is clear glass within a clear glass wall, accentuating this effect.

Guateque co-working offices by Estudio Atemporal, Mexico City – Mexico

July 14th, 2017

Inside the co-working building, which is called Guateque, the existing structure is left exposed and complemented with custom-made furnishings, including wooden desks and bright rugs, and lots of greenery.

McCabes Pharmacy by McCabe Design Group, Dublin – Ireland

May 24th, 2017

Private health screenings and consultation is offered within a number of private rooms, constructed in plate glass walls with related brand graphics applied.

TD Group Office by Limor Efrati,Tel Aviv – Israel

April 29th, 2017

The main request of the owners was to feel at home, they spend many hours in the office and many of their meetings are informal.

NASCAR Office by Ted Moudis Associates, New York City

February 24th, 2017

The ceiling above the reception area features dynamic, curvilinear forms representative of the racetrack itself. The concrete floor has integrated metal inlays that mimic the identical layout of the ceiling pattern, while the angular walls connect the floor and ceiling dynamically.

The Landwave office by PAL Design, Shanghai – China

February 12th, 2017

This new working landscape composed of positive and negative spaces – wrapped around with a radically aseptic combination of white corian and a layer of natural timber. As a result of the lopping envelope, a diversity of space was provided for meeting and interaction.

BP Lower 48 Office by Fitzsimmons Architects, Oklahoma City – Oklahoma

February 7th, 2017

BP wanted their offices to reflect the changing climate of their company. They wanted to attract a younger professional workforce with a non-corporate atmosphere that was unlike anything they had worked in before — not stuffy and slick. The goal was to create a showpiece that is comfortable to be in and a place that respects the patina and history of the building, which was a historic tax credit project.

Giovanni restaurant by Alireza Shafiei, Tehran – Iran

February 3rd, 2017

The major goal of the design was to establish a space supplemented by ethnic style followed by distinct classic ideology in small portions. The restaurant menu includes Italian cuisine alongside dishes from all over Europe.

ACK Law Firm Office by Halel Architecture, Netanya – Israel

January 28th, 2017

Our design concept was to create a unique space with lots of contrasts. We wanted the space to be fascinating by using a combination of warm and cold materials. We used contrasting colors like black and white, with glimpses of gold and brown.

Pan Pacific Hotel by MCM Interiors, Vancouver BC – Canada

January 10th, 2017

Known as the Pacific Club Guestrooms, the guests who select these rooms to stay in receive upgraded services and amenities, access to the club lounge, and the best views from the property. The rooms on these levels needed to stand above the standard of finishes and details from the other guestroom types offered in the hotel.

Viatec office by burø, Kiev – Ukraine

January 1st, 2017

Open ceilings, glass walls, a lot of textiles, plants and wooden floor together with tables from ash wood provide a rich and well-balanced design for 10 workplaces, meeting rooms and display area.

Bakr offices by Pallavi Dean Interiors, Dubai – UAE

November 14th, 2016

The material palette is light and natural, with lots of ash wood used in the flooring and joinery. The cool light blue and grey tones of the interior, along with soft fabrics and natural surfaces, contribute to the overall warmth.

Jobandtalent offices by Febrero Studio, Madrid – Spain

September 26th, 2016

The key design elements were open spaces full of light, an exposed concrete structure, open ceilings and glass walls as well as many different types of plants that provide life to the office space.

Valtenna Box Factory lighting by Stefano Dall’Osso, Fermo – Italy

September 18th, 2016

Natural light that crosses the glass walls actively participates to the lighting of spaces: photosensitive sensors have been installed to automatically adjust artificial light according to daylight, by dimming it depending on the need.

Mendeley office by align, London – UK

September 9th, 2016

The most unique aspect of the zones comes in the use of wallcoverings with both sliding screens and write-on walls that enable Mendeley’s staff to work on coding and scheduling, whilst constantly benefitting from interaction with and input from other staff.

I3PT Certification office by DUA, Dublin – Ireland

August 7th, 2016

Each module is an right-angled isosceles triangle built out of hot-rolled mild steel. These are supported on three triangular legs, which converge at a central point. The table can be arranged in a multitude of organisations and sizes dependent on the event or meeting.

Midea Property Headquarters by C&C DESIGN, Foshan – China

June 9th, 2016

The warm grey marble and large-scale aluminum sheet reflects the refined style space temperament, waterscape express a quiet attitude atmosphere, combining with open fully negotiation room, make the delightful sight can extend the distance and to convey the Midea Property‘s brand concept ,which is harmonious coexistence between people with city and people with nature.

Clinique D diaphane by L. McComber, Laval – Canada

June 3rd, 2016

The position of the waiting room in the centre, with windowless examination rooms surrounding it, shut clients off from the outside world and its views and natural light.

Engel&Volkers by Model & Alea Office, La Valletta – Malta

June 2nd, 2016

MODEL projected the interior design of a four-story building made up of open spaces, interior glass walls, private meeting rooms and other collaborative areas as well as private rooms. Contrasting colours and natural light are all key design elements for this location.