Posts Tagged ‘Headquarters’

Blackfin headquarters by Anidride Design, Taibon Agordino / Belluno – Italy

November 3rd, 2017

The interior spaces are characterized by a perforated sheet ceiling that reminds you the skyline of the Belluno Dolomites and leads you to the discovery of the company and its headquarters, creating harmony between the surrounding natural landscape and the innovation and manufacturing technology that set Blackfin eyewear apart.

Bloomberg’s European headquarters by Foster + Partners, London – UK

October 28th, 2017

Bloomberg Arcade is now a key route for people moving around the City, with restaurants and cafes at ground level, set back behind an undulating façade under a covered colonnade.

Airbnb US Headquarters Expansion by Airbnb Environments Team and WRNS Studio, San Francisco – California

October 14th, 2017

The Environments Team translated this new feature into a physical space by assigning each floor to a different city: Buenos Aires, Kyoto, Jaipur and Amsterdam, styling each one of the floor’s cafes in relation to that city, the color, patterns and materials reflecting the local culture.

Shenzhen Vanke Headquarters by BLVD International, Shenzen – China

October 5th, 2017

The spiral shaped meeting rooms, with its warm lighting and light green carpet, make people stay in a very relaxed mood. The application of natural and rough materials, such as the exposed ceiling and the bright colors in some special spaces, which undoubtedly breaks the dull color scheme of the space.

Argonaut Office by Huntsman Architectural Group, San Francisco – California

August 30th, 2017

With creativity as its driving force, Argonaut’s new headquarters needed to embody the same spirit and soul embedded in its creative process. Such a space was found in a former music venue, the historic Avalon Ballroom, which during San Francisco’s famous late 60’s counter-culture, hosted legendary music performers, including The Grateful Dead, The Doors, and Janis Joplin.

Travelstart headquarters by Inhouse, Cape Town – South Africa

July 25th, 2017

The brand’s distinctive colour scheme of blue, white and grey dominates every floor. The circular logo, prominent on the ground floor, persists on the first and second in the form of circular ceiling pendants that lower the lighting. The open layout, transparent walls and four-metre-high ceilings foster ease of access, create a spacious atmosphere, and help to ensure that full use is made of the natural light from the building’s sizable windows.

British American Tobacco Office by Bakırküre Architects, Istanbul – Turkey

July 9th, 2017

A “Social Office” has been designed focusing on social interaction and flexibility instead of hierarchical and stable seating arrangement. For young and dynamic BAT crew, motion-based working system has been designed.

Jayant Group LLP Headquarters by Worksmith, Pune – India

June 6th, 2017

The spatial planning was done based of two strong philosophies; hierarchy and transparency. The floorplan was divided into two well defined areas based on access by the partners and the staff.

Mercedes-Benz Thailand Headquarters by pbm, Bangkok – Thailand

June 6th, 2017

Above this space, we placed the symbolic with imported shining crystal chandelier to enhance our concept of the star and bring fabulous lighting to the property. Along the corridor, we intentionally place lighting in different size and difference direction to mimic the star in the sky.

GANA headquarters by GANA Arquitectura, Malaga – Spain

March 18th, 2017

The key of this design is to empower the existing elements, as an opposition to the contemporary elements required for the activity itself. From a perspective of simplicity, the former house was transformed into an open space, where geometry and some simple elements, organize the room and adapt it to the office needed by the company.

Paperless Post headquarters by +ADD, New York City

March 17th, 2017

Paperless Post wanted to prioritise openness for their new office, so exposed workstations take up the east and west wings to take advantage of natural light.

Motel One Head Office by Ippolito Fleitz Group, Munich – Germany

February 22nd, 2017

The Munich headquarters bring together the company’s head office and a regular hotel under one roof. The office space is complemented by a conference and staff training centre, as well as a public restaurant. All areas are accessed from a shared lobby.

Slack’s European headquarters by ODOS Architects, Dublin – Ireland

February 3rd, 2017

Slack branding is kept minimal, with one company logo branded into wood panels by the lift and another lettered in black behind the reception. “The fit-out expresses the company’s desired aesthetic rather than an explicit use of corporate colours and logos,” said ODOS Architects.

ForeScout Office by FENNIE+MEHL Architects, San Jose – California

February 2nd, 2017

Having acquired a new headquarters, FENNIE+MEHL was asked to create an environment that supported both the streamlined, controlled and secure nature of what ForeScout does while inviting everyone who comes into contact with the space to feel a creative vibrancy and collaborative vibe.

Holland & Barrett Office by New Purpose, Amsterdam – Netherlands

January 31st, 2017

New Purpose created a dynamic, contemporary work environment, perfectly suited to the mostly young H&B crew. In keeping with the natural products of the company, New Purpose designed the offices on a green and natural basis.

Etsy Office by Gensler, New York City

January 26th, 2017

Blurring the lines between workplace and habitat, the headquarters is on track to become the largest Living Building Challenge Petal-Certified project in the world. The design aspires to be a fully independent, regenerative ecosystem that sets a bar for a more dynamic and robust interpretation of sustainability.

Zetacom Office by New Purpose, Zoetermeer – Netherlands

January 20th, 2017

The new office interior was designed and realized by New Purpose: the assignment included the complete renovation and interior design with integration of a new workplace concept, with an open and transparent character.

VMS Investment Group Headquarters by Aedas Interiors, Hong Kong

January 2nd, 2017

A strong hospitality element was created by positioning their café in the most prominent location at the entrance, providing immediate social connection to clients, visitors and staff. The material palette is a selection of warm and natural materials creating a comfortable and inviting environment, while accent colours, furniture and unique artwork provide the drama and excitement.

Tastemade Brasil Office by Studio DLux, São Paulo – Brazil

December 27th, 2016

The office is located at the first floor of the office, in a very cool environment with the walls covered with geometric graphics. As you enter the space, your attention is caught by a large wood panel, which covers the back wall and the ceiling. The vertical orientation of the pine slats becomes horizontal to form the logo of the company.

Fondazione Feltrinelli by Herzog & de Meuron, Milan – Italy

December 18th, 2016



Inside the sharp peak of the roof structure, there is an expansive reading room and classroom. This space has been furnished exclusively with custom works designed by Studio Herzog & de Mueron and at the rear, a large oak bookshelf follows the form of the peaked ceiling. The same material is used in the two lower bookcases that run along the inclined glazing of the façades.