Posts Tagged ‘lounge’

Les Grands Verres restaurant by Lina Ghotmeh, Paris – France

November 6th, 2017

The dining venue flanks one side of the building, right along avenue Du Président Wilson, and is marked with high ceilings and floor-to-ceiling windows that allow in floods of daylight. The new interior design features clean lines and a certain level of minimalism that’s quite agreeable with the elongated dimensions of the space.

Asia Financial Centre Premium Business Lounge by Spacemen, Shanghai – China

October 30th, 2017

In a clean palette of whites corian and stone, light was used to illuminate and accentuate the sleek edges and geometric volumes of the space to seemingly allow the walls, ceiling, reception and conference rooms to ‘Float’.

Gold 800 Experience Centre by Spacemen, Shanghai – China

October 26th, 2017

A rich palette of brass metal strips and white volakas marble line the entrance foyer and stretch the entire corridor to the members only lounge area. ‘Where culture embraces the future’, was the approach we adopted to showcase the brands vast portfolio of luxury services and and endless number of limited edition products available to their members.

Deutsche Bahn Lounge by CRi Cronauer + Romani Interior Architects, Nürnberg – Germany

August 24th, 2017

The dynamic and pleasant shape of the self-service counter accompanied by the same wave-like curve at the ceiling, illuminated with an LED strip, enhances the warm atmosphere of wood surfaces below in combination with the clean white shelves.

Vista Walkerhill Hotel by Quaddesign, Seoul – South Korea

July 24th, 2017

The floor and mass of the walls were finished with gray colored main stone with minimal design. White marble pillars and floor patterns give special characters to the space. Through wall, situated at the edge of RE: BAR, opens up and closes the space smoothly. Furniture of the lounge was placed to offer a warm, cozy feeling to remind a living room and a den.

JT Cafè by Afa Arredamenti, Florence – Italy

July 13th, 2017

The bar has a contemporary atmosphere, monochrome interior highlighted in a dark shade mixed with warm wooden hues and old full face brick vaulted ceiling.

Sony PlayStation lounge by studio IMA, Seoul – South Korea

July 13th, 2017

The inside induces the natural flow from the left to right by tilting the wall at the edge and by specifying the spatial characteristic by comparting the place for the game title display and its demonstration and the place for cafeteria at the same time.

Barrio B lounge bar by Ardi CC, Pristina – Kosovo

July 11th, 2017

We continued using raw metal in tables and chairs, complementing the triangular theme, and leaving wood as a warm add-on instead of a main material.

Sisters Beauty Lounge by Brand Creative, Dubai – UAE

June 27th, 2017

We were asked to create a flagship look for the brand that takes cues from the luxury hospitality industry, a theme deriving from the so-called ‘beauty hotel.’ The notions of comfort permeates throughout the design concept with each furniture piece selected for it’s ergonomic properties from both a customer and a service staff point of view.

Grand Hyatt Dalian Show Kitchen by NAO Taniyama & Associates, Dalian – China

June 6th, 2017

The resin veil inspired by the traditional bamboo work and created by the local craftsmen will protrude from the floor to the ceiling to envelop the space and as it acts as a shade for days with strong sunlight, like a sail receiving the breeze from the sea, and a cocoon to wrap the guests gently at night.

Alexandria Real Estate offices by M Moser Associates, San Francisco – California

May 15th, 2017

A mix of collaborative settings – fireplace lounge, library, café – were reinterpreted from residential space types. A layered arrival and entry experience reflects their brand and creates a welcoming area that didn’t exist before.

The Order of Architects stand at Batibouw 2017 by A&B Project, Brussels – Belgium

May 12th, 2017

The design with the white slats is inspired by a modern facade of a building. The tables are sleek designed shapes that form a whole with the slats. Key features are the pure lines and durability, accentuated by the led lighting and real moss strips, placed in between the slats.

Brasserie restaurant and lounge by Kokaistudios, Kyoto – Japan

April 3rd, 2017

The bar counter is a pure stone mass carved with unique Japanese craftsmanship technique finished with a precious massive wooden table 15 meters long selected exclusively for this project.

Namchon clubhouse by B&A Architects, Gwangju-si – South Korea

March 20th, 2017

As a result, sufficient discussion of what to keep before start building up and worries of the function had made to keep the value of Namchon and it brought newly and comfortable style of Namchon.

Cloud Room by Graham Baba Architects and Brian Paquette Interiors, Seattle – Washington

March 11th, 2017

With over 5,000 square feet of space, Cloud Room houses a large, co-working area filled with rows of tables and chairs, as well as a lounge, a glass-fronted conference room, and phone rooms. Most co-working spaces are sparsely decorated, but Cloud Room is outfitted with all types of places to work, casual seating areas with sofas and chairs, a bar area, along with a west-facing terrace with a fire pit.

Dine Art restaurant by Area-17, Hong Kong

February 9th, 2017

The metal mesh bar counter and vintage leather stools act like a filter between the two environments. The essential and still rich furnishing in the dining area serves its purpose without interfering with the real protagonists of the design: food and art.

IT Company Offices by burø, Kiev – Ukraine

January 23rd, 2017

Vibrant colours, natural wood and different types of light are well-balanced in meeting rooms and common spaces like kitchen and playroom, however working places stay as simple as monochromatic.

Grace Lee showroom by Early Work, Los Angeles – California

January 9th, 2017

We began by dividing the loft into four distinct sections—a private office, a showroom, a lounge and a custom appointment area—ensuring that each space flowed from one to the other. We then designed and fabricated a bespoke set of furniture, fixtures, lighting and decorative elements to help showcase Grace’s jewelry in a truly one-of-a-kind environment.

Adidas Valley by ACTINCOMMON, Herzogenaurach – Germany

December 16th, 2016

Visual references to the world of sports is added through the combination of raw and urban materials, underlining our approach to create an attractive and unique work environment.

MNKY HSE restaurant by Keane Brands, London – UK

November 9th, 2016

Aidan Keane, of Keane Brands describes the design as “cheeky, playful and mysterious”. He adds:- “ We wanted to create something that had polish and edge. That felt good in a posh frock and even better in a party dress. A design scheme that shimmered and shone but also had enough edge and grit to make it feel exciting.”