Posts Tagged ‘low budget’

Hangop café by Overtreders W, Den Bosch – Netherlands

March 21st, 2017

With a low budget, Overtreders W upcycled the furniture seen within the eatery. The second hand tables and chairs, the walls, floor, bar and stage were all painted in a vibrant orange by volunteers from the local arts center. An upper platform provides an alternative and more casual seating option.

751 creative industrial office by hyperSity office, Beijing – China

February 20th, 2017

The original large instrument box was transformed into the locker room and storage space after repairmen and repainting. The terrazzo floor below the instrument box was retained and polished.

Café Prado packaging by Miklos Kiss

February 13th, 2017

When creating the design I chose an elegant typography with a simple, classic tracing. In spite of the low budget and the black coffee bag, I would have liked to create an outstandingly aesthetic label which can compete among any other dominant wrapping, since the quality of the products deserves more serious attention.

Touch on Essence – Le Japanese modern cuisine restaurant by AtelierSUN, Markham – Canada

May 4th, 2015

Le Japanese Modern Cuisine Restaurant is a 2500 sq ft renovation project located in Markham, Canada.

Bar by Kley Design, Kiev – Ukraine

November 11th, 2013

Simple materials were used in that project: bricks, paving tiles, white wall ceramic tiles, painted metal, oak wood. Bricks were bought from the dismantling of an old apartment building in the heart of the city. Natural stone on the floor is cut in the shape of hexagons.

Yum Bun street food stall by Rowan Taylor for eks why zed, London

May 1st, 2013

An L-shaped counter allows a couple of people to sit at the bar and watch the buns coming together. The floor is laid in honed slate, and glossy pink tiles line the walls. The interior design retains an informal street-food element, with the bar counter constructed with exposed timber stud work.

Target Studio headquartes by Studio Pinelli, Fiorano Modenese – Italy

March 14th, 2013

The building is accessed via a charming terrace, suspended above the ramp leading vehicles to the basement. The interior is characterized by a light-filled atrium with a full-height inner court, overlooked by two levels of offices.

Ho-Hum restaurant by M4, Seoul

February 21st, 2013

A glass facade makes the most of the location and provides a beacon for hungry evening diners, as well as making the most of a space that had plenty of design challenges: low ceilings, long and skinny floor plan, and a low budget.