Posts Tagged ‘paneling’

Wild Ginger Kitchen restaurant by SkB Architects, Washington – USA

December 21st, 2016



Quick service and freshly made cooking come together in a venue that showcases natural ingredients; the open kitchen concept puts the food front and center. The diner’s experience is a carefully orchestrated, intuitive journey from entry to exit.

Hakuunsou hotel by Makoto Yamaguchi Design, Yugawara – Japan

June 29th, 2016

Minimal down lighting illuminates just the restaurant tables, but keeps the focus of the space on the gorgeous Kumiko panel, and the views to the forest and river outside.

Ruth Chris Steak House, SomersetApartment by Metaphor Interior, Jakarta – Indonesia

March 10th, 2016

The Concept of Ruth Chris Steak House design is Contemporary Art Deco With New York Metropolitan feel. The luxurious element of lightning become the focal point of this design.

Contemporary Articulated Drywall by Burdifilek at Galleria Luxury Hall West, Seoul – South Korea

June 13th, 2015

Eliminating the need for art, paneling, or wallpaper, this treatment makes use of the building material itself.

Heich Es Heich Store, Seoul – South Korea

April 10th, 2015

Heich Es Heich Store, Seoul – South Korea

Universal Partnerships & Licensing booth by Glow Exhibitions, Las Vegas – Nevada

July 19th, 2014

The design featured several new updates for 2014, including new dark wood paneling, new trusses, eight updated meeting suites and an updated conference room, a new front wall featuring a floating minions display, and a touch screen, interactive game at the front near reception to draw in foot traffic from the show floor.

Belstaff store by Studio Solfield, New York

May 29th, 2013

Built in eight weeks, this 1,900-square-foot store respects the architectural details of the landmark building. With references to the brand’s motor racing legacy and England’s architectural and decorative history, the space is an oasis from glitz and glam, yet maintains an air of refinement.

Yandex Office by za bor Architects, Yekaterinburg – Russia

February 17th, 2013

The office is divided into specific zones by the complex of the following inventive means: thin metal profile built-up constructions and inclined glass screens. It was possible to make corridors almost straight, and to separate some conference «cells» for 2-3 employees by using inclined oblique-angled designs.

Ajax salon by Yasunari Tsukada design, Osaka – Japan

January 28th, 2013

The aluminum paneling gently obscured the landscape with a patterning of three types of round holes. In addition to allowing columns of light to pervade the space, these holes serve various practical functions of the salon including the fixtures for lights and hair dryers.

PIAZZA DUOMO restaurant by G Studio, Amalfi – Italy

January 3rd, 2013

The narrowness of the environment has led to the choice of minimally invasive furnishings, almost imperceptible except for the side bench that draws the entire side wall.

Incu store, Melbourne

October 23rd, 2012

The store is light and bright, slightly reminiscent of a 1960s office space with wooden flooring, paneling and furniture pieces, all quite literally framed by a band of blue tiles in the window section.

Tommy Hilfiger store, Tokyo

April 27th, 2012

Last week the U.S. brand opened a flagship store at Tokyu Plaza Omotesando Harajuku, a new complex on Omotesando Dori, one of the city’s most prestigious shopping strips. Measuring a spacious 1,015 sqm. spread over three floors, it’s Tommy Hilfiger’s first asian flagship and its biggest store in the region.

The Smokehouse Room by Busride Design Studio, New Delhi

January 7th, 2012

Busride Design Studio have completed a restaurant called The Smokehouse with an attached nightclub called SHRoom in New Delhi, India. Description from the architects : One of the most bizarre briefs we’ve worked with, Smokehouse Room flows organically out over 12,000 sq.ft of curves, overlooking the grandest view in India, the Qutub Heritage precinct.

CP Company shops system by Park Associati

August 31st, 2011

The new retail concept for C.P. Company is developed from a functional idea that turns into an aesthetic statement. All the shop walls are covered with birch plywood panels, separated horizontally by strips of last generation extremely strong transparent 3M Velcro.