Posts Tagged ‘partition’

Mani.lt store by Ramūnas Manikas, Klaipėda – Lithuania

March 20th, 2017

The store’s emphasis is glued timber strips ceiling installed sideward to the walls. Laminate flooring is installed the same way sideward. The goods shelves are designed with a certain arranged rhythm, of different levels, with up and downs.

Yakiniku restaurant by Emocon Design, Taipei – Taiwan

December 16th, 2016

We are going to use the concept “a box in the space” to enclose people in the room, just like a nucleus of the cell. You can notice that you are enclosed in a wood finish box with exquisite detail and material while walk into the room.

Mammoth café bar by Kalos Eidos, Seattle – Washington

August 24th, 2016

To create a sense of unity between the different areas, beige wall tiles, blonde wood tables and green metal stools feature throughout.

cnYES office by Waterfrom Design, Taipei – Taiwan

July 19th, 2016

Gold and blue are picked as the visual keynote to represent the aspiration for wealth and prestige along with knowledge and trust. Wooden freestyle seatings are provided in corridor and lounge room for cozy reading, discussion and relaxation, setting an atmosphere of floating persistence of time in the office.

ASIAN BISTROS! ShabuSEN by STUDIO C8, Hong Kong

November 3rd, 2015

We simply applied its shape to create the space. It is arranged the different style to use at the design: decorative wooden openwork transom, lattice panel partition, relief painting wall.

Club Mate and Zambó Assaí Offices by República Portátil, Santiago – Chile

July 27th, 2015



The assignment entrusted to República Portátil by Club Mate Chile and Zambó Assaí consisted on the development of their new commercial offices located in the business core of Franklin’s district, in the commune of Santiago.

Maison Tatsuya Restaurant by Metaphor Interior at Kota Kasablanka, Jakarta – Indonesia

June 27th, 2015



Maison Tatsuya approaches a modern contemporary Japanese Design, while serving teppanyaki food in a city of Jakarta.

Hitachi Showroom by First Half Design, Damascus – Syria

March 24th, 2015

Hitachi Showroom by First Half Design, Damascus – Syria

Cari De Madame restaurant by TBDC, Taipei – Taiwan

September 8th, 2014

Cari De Madame is located at the first floor where the light could fully access, and faces to a park. The relationship between the indoor space and outdoor natural scenery is guided by means of window frames.

BNP Paribas office by Fokkema & Partners Architects, Amsterdam – Netherlands

February 15th, 2014

Partition walls are transparent with timber detailing based on authentic decorations by Aldo van Eyck. The original shape of the restaurant ceiling is made complete with the new seating object.

CALMA store by M.A.P associates, Incheon – South Korea

February 13th, 2014

Design concept is curved form borrowing from body line of “seven zone”. And it has a space for hands-on display due to the nature of the bedding brand.

Papabubble candy shop by Schemata Architects, Yokohama – Japan

November 20th, 2013

We intend to design a space that resonates with movements of candy makers during the making process, and also movements of their products. Our design focuses on relationships between concrete and formwork at various stages.

Starbucks store, Portland – Oregon

August 1st, 2013

There is a custom leather banquette that provides comfortable seating against the glass store front of the building, as well as custom community table / coffee tasting table fabricated from re-claimed telephones at the ‘heart’ of the space.

Jugetsudo Kabukiza restaurant by Kengo Kuma, Tokyo

July 15th, 2013

The ceiling is folded so that the eave thrust to the garden can be a sequence from inside, connecting the room and the outdoor. The unitized bamboos are either in the diameter of 20mm or 40mm. They are skewered in varied density using bolts and nuts. The multiple layers of these differently-pitched bamboos create a grove to connect the Kabukiza theater and the garden.

Auditorium by Paul Cocksedge, London

January 2nd, 2013

Commissioned for the 100% Design Show during the London Design Festival 2012, Paul Cocksedge’s ‘Auditorium’ moves away from conventional methods of creating a confined space: blocks, solid planes, edges. Instead, a virtually invisible material is brought on-site to be delicately woven by hand into a system as complex and transparent as a spider’s web.

Novotel restaurant by Blacksheep, Manchester

November 26th, 2012

The decision was therefore taken to reference Manchester’s industrial heritage, focusing on cotton and textiles, employing a range of evocative elements including photographic abstracts of 19th century tools and large-scale bespoke artworks. Improving the logistics of the space – increasing the number of covers while making it easier for staff to move around – was of paramount importance.

Wiggle Wiggle Crayone Art Institute by studio i.m.a, Seoul

November 19th, 2012

Walls in white acrylic and window frames in 4 different colors. A glass wall can be the concept to naturally make connection to a place to the other. These elements can be a motivation for children to think more actively and creatively.

karis boutique by Suppose Design Office, Hiroshima

October 31st, 2012

The concept of the store is space that is changing its view or atmosphere depending on where you are standing, such as caves or limestone caves. At some points the place offers a view to the end of the store, and also it has an area surrounded by the inner partitions.

Modular Screen by Moorhead & Moorhead for Lerival

September 28th, 2012

Inspired in part by camouflage patterns, Modular Screen is a space-defining system of perforated panels comprised of a series of CNC milled layers, designed to de-emphasize the individual panel when the pieces are assembled together.

Bonia fashion store by Motto Designs, Kuala Lumpur – Malaysia

August 3rd, 2012

The enduring beauty of the design has perfectly showed the various luxurious accessories. In order to cover different items in the stores, an appropriate spatial distribution have been
carefully demonstrated by the designer.