Posts Tagged ‘partitions’

Empire Packages office by Design 360, Chandigarh – India

September 23rd, 2016

The translucent partitions support contemporary textures and designs, separating the various spaces, yet binding them visually and providing coherence to the design.

A.P.C. store by Laurent Deroo, San Francisco – California

May 16th, 2016

Narrow, deep, and as said, with high ceilings, the space was stripped of anything ornate to show off the dimensions in their purest form. Playing on this depth, a number of presentation alcoves counter the corridor effect, while also highlighting items from the collection.

Jasmine Thai restaurant by Relativity Architects, Woodland Hills – California

April 11th, 2016

The design concept is simple, modern elegance pulling inspiration from Thai art and culture. The “space within a space” idea is brought to life with wood slat partitions and ceilings creating a dynamic restaurant experience.

Hellas Pharm booth at Helexpo Palace by Lefteris Tsikandilakis, Heraklion – Greece

March 16th, 2016

The selection of the “tree” as a column of the roofed core responds to the metaphor that the tree with its roots knits together and coordinates the multimember group of our architectural office, which with passion and zeal deliver the most feasible proposals for the benefit of our customers.

BREWERIES! District 6 micro brewery by M-style, Bangalore – India

December 20th, 2015



Large brew tanks are positioned in the middle of the space, encircled by a long bar. This serves as the focal point of the project and contains identifiable features such as brick columns, thick wooden panels with rough surfaces and partitions composed of stacked timber railroad pieces.

Echoing Green office by Taylor and Miller Architecture and Design, New York City

August 13th, 2015

Echoing Green, New York, USA. 2014

Taylor and Miller developed a system of office partitions and furniture that were made up of basic plywood boxes of different sizes and rectilinear shapes.

Echoing Green Office by Taylor & Miller Architecture & Design, New York City

July 29th, 2015

Echoing Green, New York, USA. 2014

An office space for Echoing Green, A non-profit organization with offices in New York, is designed as a kind of benevolent virus where the furniture designed by Taylor and Miller is allowed to adjust over time.

Salt Co-working Office by Esthet Design Lab, Yekaterinburg – Russia

July 11th, 2015



After successful launching it turned out that co-working office environment Salt was very comfortable and suitable for freelancers and entrepreneurs who were working like a team including 1-2 persons but was not for more people e.

D’modes Store by Area-17, Shenyang – China

June 29th, 2015



D’modes is a brand introduced from France by Canada Aushire Enterprises.

Vision Atelier Hair Salon by Takehiko Nez Architects, Yamanashi – Japan

June 7th, 2015

Takehiko Nez divides up a hair salon with mirrors, translucent screens and plants

Times 4 Table by Gonçalo Campos for Polit

May 15th, 2015

Thanks to its 4 partitions this table creates an innovative type of storage, based on a rotating system that reveals one quarter at a time.

Akis Spa by Studio MKZ, Sydney – Australia

August 16th, 2014

The linear detailed entrance compliments the circular wall partitions to offer a sense of removal. To contrast, mirror panels line the adjacent wall to create the illusion of a larger space. This is further achieved through a calm palette, as light ceiling and floor finished delicately contrast with the leather detailing to portray a sense of sophisticated indulgence.

Ticketfly office by Studio O+A, San Francisco – California

October 21st, 2013

Natural warmth is provided by strips of reclaimed engineered wood used as panels and partitions throughout the office, but color, such as it is, comes mainly from the art on the walls and from the personal effects people bring to their desks.

Plusminusarchitects office, Bratislava – Slovakia

July 10th, 2013

The space is really open, with no partitions, there is only one bookshelf free standing on the ground, creating space for meeting room and kitchen. Original wood construction ceiling as well as brick walls are painted white, with only one black wall, which is used as blackboard wall for projects and sketches.

Saboten Beijing The 1st restaurant by DOYLE COLLECTION, Beijing

June 20th, 2013

One of our approaches was to add traditional aspects to the materials. Furthermore we made deformation and by adjusting this to modern style, we created a new identity. And this, in fact, made the foreigners easier to understand our outcome.

essential Hair salon by KC design studio, Taipei

May 16th, 2013

The design concept was to create a vivid and natural environment with industrial style at work by utilizing a number of suspended partitions in the middle of wall to perform an open circle to make customers have their privacy while being served, and add some green on the white wall to make the natural speaks.

ARCHITECTURE FIRM OFFICES! Urban Systems office by Ashley Pryce Interior Design, Vancouver

March 7th, 2013

Reflective of the natural surroundings, the design team tried to make good use of the natural light offered by the office. The building also offered the wonderful aesthetic qualities with its exposed brick and fir ceilings.

JWT office by M Moser Associates, Shanghai

January 23rd, 2013

M Moser set to work creating an office that brings the cafe environment to JWT. One area within the office is designed to mimic a cafe with the firm’s many awards lined up live beverages behind a bar. Tables are arranges for staff to sit down, be comfortable, and collaborate

Shang Xia store by Kengo Kuma, Beijing

November 26th, 2012

A lattice of extruded aluminium sections evokes images of the brickwork in Beijing’s old neighborhoods at this luxury boutique by Kengo Kuma and Associates.

Macquarie Group headquarters by Clive Wilkinson Architects, Sydney

November 15th, 2012

Variously sized meeting and board rooms are distributed around the central atrium in the form of radically cantilevering pods. Large expanses of glass, minimal partitions, and airy workspaces maximize connectivity amongst workers.