Posts Tagged ‘relaxation area’

Ora Hostel by Sea Architecture, Bangkok – Thailand

May 24th, 2017

The function of first floor is lobby and cafeteria, Kitchen and public area for guests. The Mezzanine floor is relaxation area, the guest can play the game, watching TV, reading a book and etc.

Huawei Global ICT office by Codex, Dublin – Ireland

August 13th, 2016

Branding is subtely integrated into the colour scheme without attempting to be overly Corporate. Red characterises the Huawei logo and green was used to symbolise its Irish operation. The scheme veers away from front of house/ back of house traditions of the past.

PRS office by Paritzki & Liani Architects, Tel Aviv – Israel

May 17th, 2016

In the new office, the product is used to create a billowing ceiling intended to reference undulating forms of a cloudy sky and the ocean, both of which are visible through the windows.

RCS The Art of Living Exhibition 2016 by Migliore+Servetto Architects, Milan – Italy

May 8th, 2016

Fluid and flexible spaces that plunge the visitor into an emotional experience where their attention is focused on the hidden value of the designer furniture, value originating from the knowhow of the leading companies in the industry.

Sterk Werk Communication Group Office by SchilderScholte Architects, Rotterdam – Netherlands

May 16th, 2015

Communications office gets skyline of Rotterdam as interior

MOSS Salon by FAAB Architektura, Kraków – Poland

February 17th, 2015



MOSS hair, nail and beauty salon is the compilation of two spaces, previously separated and located on the different levels.

Nest office by Twodesigners, Mont-Saint-Guibert – Belgium

March 11th, 2014

With the progress of the idea as a guideline, each module has been designed to make of this idea the central point of the process and make it grow. The space is divided into several areas : the forum, the creative space, the open space, the lounge and the meeting rooms.

Treehotel – The Bird’s Nest, Luleå – Sweden

August 1st, 2013

It’s a spacious environment where a family with two children can comfortably spread out. The walls are clad with wood panels and the windows almost disappear in the exterior’s network of branches. The room is 17m² and has separate bedrooms, bathroom, and living area. You enter the Bird’s Nest with the help of a retractable staircase.

Orange call center by 3g Office, Oviedo – Spain

June 5th, 2013

The new platform of Orange is located in a 5,000 square meter building that houses 800 workers in the industrial park Holy Spirit, in Oviedo. In just four months, 3g office had completed the work, adapted the existing building reusing part of the infrastructure and equipped it with the more efficient lighting systems and facilities.

Minacciolo showroom by Silvio Stefani, Treviso

March 1st, 2012

Designed by architect Silvio Stefani, Minacciolo’s brand-new showroom at Treviso – which took fifteen months to be completed – is the name for one emotional path covering an area exceeding 1,200 square metres.