Posts Tagged ‘sbp’

Emetriq GmbH offices by sbp design, Hamburg – Germany

August 11th, 2017


The new lease space includes a generous open glass facade on the ground floor which emetriq uses to communicate the transparency issue to the outside.

Philips Headquarters office by SBP, Hamburg – Germany

February 9th, 2016

Through the entire building SBP (Seel Bobsin Partner) generated an integral guideline in appearance of standard color-and themes codification. This conceptual stringed elements of color and subject are visible in every room.

Goldbek medical by sbp, Hamburg – Germany

August 7th, 2014

After careful renovation and restoration, a new dermatological practice has been built on a heritage-protected factory floor at Hamburg Goldbekplatz/Winterhude.

Philips – BrandCube – Mobile Brand presentation by sbp, Germany

August 7th, 2014

The entire module, in form of a cube with its 36 square meters floor area, is a meandering shaped passage that has a welcoming entrance gate, movie room, fascinating light mirror tunnel, as well as a bright and friendly communication area including an entertaining photo booth.

ENT Paediatric Audiology Phoniatrics by SBP, Hamburg – Germany

August 6th, 2014

The aim was to maintain many typical details such as stucco ceilings, coffered doors and the parquet floors while, at the same time, create a modern high-quality ambience that shows not only the new beginning in these traditional rooms but also point out a renewed long-term use. The central focal point of the practice is the entrance.

Deutsche Bahn office by sbp, Hamburg – Germany

May 30th, 2013

The individually graded colour spectrum on each floor is shown in diverse applications: Both, the guidance system and the furnishing concept, follow a functional colour scheme. Large-scale wall graphics support the selection of colour-subjects per floor. Special areas, like meeting points are designed in a different colour on each floor and are nicely distinguishable by the varying selection of furniture modules and textiles.

Covus Berlin office by sbp | Seel Bobsin Partner, Berlin

March 16th, 2013

The Covus employees spread over three floors. These theme designed rooms offer plenty of space for formal and informal meetings – for every call situation, such as the appropriate space the “cozy” library “shack” in the vintage look for dynamic group work, the representative white boardroom for official meetings and also the completly in anthracite coloured warroom.