Posts Tagged ‘seoul’

Le Meridien by David Collins Studio, Seoul – Korea

November 17th, 2017

Employing David Collins Studio’s signature sense of refinement and craftsmanship, Le Meridien Seoul blends Parisian opulence with strong mid-century references. To root the hotel to its location, David Collins Studio drew inspiration from traditional Korean arts and crafts.

T.I. for Men by RVD.co.ltd , Seoul – Korea

November 14th, 2017

To reveal the concept of space, a contrasting point was created between the inside of modern mall and vintage store. It aimed to express the sensation of secret and separation by conceptually separating the space with the contrast of shabby roughness disparately inserted in the mall of neatly-organized downtown.

CJ Foodworld Lotteworld Point by Listen Communication & CJ FOODVILLE, Seoul – Republic of Korea

November 1st, 2017

When you enter the food studio where the leaves are piled up through a push-up window of the entrance door, you can face with a camping trailer that has a charming mat on one side of the floor. This is the kinfork zone where you can relax and enjoy refreshments while enjoying the simple and relaxed life of nature in your busy life.

Pilates the Balance studio by Vonsung Studio, Seoul – Korea

October 11th, 2017

Natural stone lines the walls and floor, with leafy plants adding a living green to the organic palette. The stone is complemented by sandy colours and light wood accents.

TOUS les JOURS by CJ foodville, Dohwa-dong Mapo-gu / Seoul – Republic of Korea

October 3rd, 2017

The space is arranged in white, where the BI colors, English Green and Rose Gold are applied; and the seats and the detailed parts are finished with wood and brown paint to exude comfort and a warm feeling.

A TWOSOME PLACE coffee&dessert by CJ foodville, Nonhyeon-dong Gangnam-gu / Seoul – Republic of Korea

September 30th, 2017

The corners of the pillars and the walls are all curved; and a half-moon-shaped patterned wood board is attached to have both the details and the volume felt at the same time.

Metrocity Lounge Starfield Hanam by DESIGN BONO, Seoul – South Korea

September 27th, 2017

In order to inform the people who are coming to our shop of visiting new space, we install the gold gate that is a signature object of the brand, Metrocity. When you go to the inside of the shop past the Metrocity’s gold logo that is installed on the floor, and display table, you can reach the lounge-space at which a variety of goods and new life-style products are displayed.

Jam2go by Betwin Space Design, Seoul – Korea

September 18th, 2017



The first floor is created with atmosphere of Level Square, and the second floor is of Mirror Square, according to the whole concept of ’Wonderland’. A hall of the first floor looks like a square where users can walk and sit freely. Various level differences make inside look like outside. Differently from the first floor with vibrant and active atmosphere, the second floor is composed with casual and dreamlike ambience. Mirror of the ceiling reflecting dynamic spatial sense as a sphere floats and a mass turns over, makes interior space felt more fantastic.

Lost Garden flagship store by NiiiZ Design LAB, Seoul – Korea

September 9th, 2017

The store space of Lost Garden expressesthis intention of the client to respond sensitively to trends in every nook and cranny, like hidden treasure. The harmony of masculine black and ruggedness forms abackdrop, in the center of which sits a cool circular structure expressing the infinite variability that Lost Garden aspires to. This circular structure delivers the brand message in an eye catching manner, rotating 360 degrees around its center with images of Lost Garden’s products being projected on it.

CARIN flagship store by NiiiZ Design LAB, Seoul – Korea

September 7th, 2017

Planterior, the combination of plant and interior, is an effective method of eco-friendly and emotionally appealing design. A new sunglasses showroom has been making waves in the famously trendy Hongdae neighborhood for its lively planterior and unique laboratory concept.

VAVAS & Projekt Product eyewear shop by NiiiZ Design LAB, Seoul – Korea

September 7th, 2017

SYSTEM Hyundai Mok-dong by Atelier.Archi@Mosphere, Seoul – Korea

August 28th, 2017

SYSTEM, with its ‘chic minimal’ style, is a brand that expresses the dynamic, young, and urban female lifestyle.
We wanted to express not only their unique style, but also their values through the experience of the space.

PABULLA restaurant by design danaham, Seoul – Korea

August 23rd, 2017

In order to make the attributes of stone, earth and metal standing out, danaham designer have chosen simple B&W as its main color. The application of plaid texture in the room as in the facade created consistency in design.

Etude House flagship store by Dalziel & Pow, Seoul – South Korea

August 5th, 2017

Filled with colour, charm and fun, the store has the feel of a real home with a blend of classic and modern details. Though the iconic pink roof has been retained, Dalziel & Pow introduced a secondary palette to balance the brand’s trademark pinks.

VIPS restaurant by CJ Foodville, Mapo-gu / Seoul – Republic of Korea

July 28th, 2017

We used Paulownia as the main material and various lights were used to create a cheerful and dynamic atmosphere in the food hall. The rooms connected to the central axis used marble lighting on the carbonized wood to express a high level of luxury.

Cheil Jemyunso restaurant by CJ Foodville, N Seoul Tower / Seoul – Korea

July 26th, 2017

There is a ceiling structure that is invisible from the outside to the inside. This ceiling structure has the detail of a lattice-shaped form that boast of Korea’s magnificence. In addition, lights are placed in between to make the space look larger.

N Dental Clinic by Quaddesign, Seoul – Korea

July 25th, 2017

The two dimensional space is, therefore, interpreted three dimensionally, enriching the experience of the users. Because the wall at the waiting room is serving too many purposes, we wanted to make it disappear. Mirror was used to deeply allow a lawyered space.

Vista Walkerhill Hotel by Quaddesign, Seoul – South Korea

July 24th, 2017

The floor and mass of the walls were finished with gray colored main stone with minimal design. White marble pillars and floor patterns give special characters to the space. Through wall, situated at the edge of RE: BAR, opens up and closes the space smoothly. Furniture of the lounge was placed to offer a warm, cozy feeling to remind a living room and a den.

CheongKwanJang HUB by Betwin Space Design, Seoul – South Korea

July 20th, 2017

Sony PlayStation lounge by studio IMA, Seoul – South Korea

July 13th, 2017

The inside induces the natural flow from the left to right by tilting the wall at the edge and by specifying the spatial characteristic by comparting the place for the game title display and its demonstration and the place for cafeteria at the same time.