Posts Tagged ‘space’

SUAN LONG Restaurant Chain by DYER-SMITH FREY

August 26th, 2017

The fish-shed pattern of the paravents is lasered out of oak layers and was especially developed by the designers. As a separative element, the paravents define the restaurant’s character and its tripartite spatial structure: Bar and Lunch area, Open-Restaurant and Fine Dining.

DANDELION CHOCOLATE Ise Geku shop by Puddle Masaki Kato + moyadesign, Ise – Japan

July 31st, 2017

For this design it was our intention to express the existing beauty of this Tetsuro Yoshida designed building, complimenting it with our minimal additions to create a truly DANDELION CHOCOLATE-like space.

Practicing teaching experiment by CAFAarchStudio10, Beijing – China

July 24th, 2017

The subject requires each student to create a small structure with envelope enclosure from concept design to construction, so as to achieve true experience of the three aspects as scale, material and use through the whole process, creating space by the way of structure; expressing structure by materials and nodes; and creating a space atmosphere to achieve physical body perception.

Vertical Line Garden by Julia Jamrozik & Coryn Kempster, Québec – Canada

July 17th, 2017

The installation creates a fluid space which responds to its environmental conditions and changes dramatically with the intensity of light and wind.

Papyrus Gallery by Atelier.Archi@Mosphere, Seoul – South Korea

June 30th, 2017

The key components of the ‘Multi-Functional Platform ’which includes the‘display device’,‘art marketing components’ and ‘visual character devices’ are implemented in the‘Wall Module System’using a consecutive line.

LET’s RIDE Lafayette by DAS-studio, Paris – France

June 26th, 2017

The same brass is used for the lights that are custom made to fit the space and within shelfs and counter top of the lobby. Concrete for which DAS-studio has a particular affection, was used to cast the front desk.

NUBO playground by PAL Design, Sydney – Australia

June 5th, 2017

Carefully designed and flexibly suited for children from 2 to 8, it offers a stimulating and inclusive learning environment to encourage boundless imagination. The aim with NUBO is to strip away the play centre cliché and focus on an uncomplicated space that allows for communication and growth between families and supporting family interaction through early learning.

MTM Skincare spa by More Design Office, Chengdu – China

May 15th, 2017

As guests climb the stair the ceiling folds over and the walls are lit by hidden uplights creating a warm and comforting environment.

Office space by Metaforma, Poznań – Poland

May 8th, 2017

Metaforma Group divided individual working spaces with veneered, open-work sound diffusers, as well as panels filled with sound-absorbing fabrics. We have also designed high partition walls to minimize the discomfort of working in large open spaces. The details such as pots with greenery, located at the particular desks, gave the space a friendly character.

Zhanjiang Race Steak House by C.DD, Zhanjiang – China

April 28th, 2017

The contrast of different materials as white wall, wood and leather make a richly textured space. Green brings a sense of vividness and nature to the space. Attention to details is reflected in furnishing, where leather, wood and steel create a historical feeling and black chairs and white tables make the space clean and tidy.

Amouage store by JHP, Milan – Italy

April 10th, 2017

A key challenge for JHP was the complex approval process inherent in the store’s historic building. JHP embraced the philosophy of the area and aligned the depth of the store with the external arch of the building.

Deskopolitan co-working space by MoreySmith, Paris – France

March 27th, 2017

The community is spread over three floors, with a café, external courtyard and informal touchdown positions at mezzanine level. All floors offer a range of flexible work environments for co-working including open, guest and club space.

My Feet store at Gandaria City Mall by Metaphor Interior, Jakarta – Indonesia

February 14th, 2017

We aimed to emphasize its existence by sandwiching the space between the ceiling and the floor with woods and some space with artificial plant, because it was surrounded in passages and there were few wall rack to put the products display.

Przystanek Piekarnia Bakery by Five Cell, Warsaw – Poland

January 30th, 2017

Each of the interiors is equipped with a unique system of modules made of stained birch plywood. Depending on such parameters as location, size and height of rooms, these modules may be used to create a suspended ceiling, display racks or serve both functions at once.

Huafa & City Hub Wuhan Sales Center by Shenzhen Rongor Design & Consultant Co., Wuhan – China

December 13th, 2016

The negotiation area separated by artwork installation and screen is both tranquil and dynamic, modern and traditional, vividly demonstrating the spirit and implication of landscape.

MINA-TO communication space by Mandai Architects, Tokyo – Japan

December 6th, 2016

By attaching aluminum on the steel plate, this wall makes it possible to exhibit paintings freely anywhere with magnets. This wall will also reflect the surrounding light and scenery and will change over while overlapping with the painting.

Red Bull Offices by SPACE, Mexico City – Mexico

November 4th, 2016

Aesthetically it was decided to give it an urban-Mexican look in order to manifest the presence of the brand in the country. Two Mexican artists were chosen to create a scenario that fits this idea, thereby supporting up and coming Mexican artists.

AstraZeneca Offices by SPACE, Mexico City – Mexico

October 25th, 2016

The general image creates a hybrid between modernity and avant-gard, the combination of materials, carrara marble, glass, metal, wood and accents in color give this place a dynamic and flexible character obliging one to notice the details.

Seasonstable korea buffet restaurant by CJ Foodville, Seoul – South Korea

October 6th, 2016

The traditional aspect is added to the clean and neat space through the usage of simple built-in seats, traditional Korean paper and traditional patterns.

Hemingzhou Hotspring Resort by C.DD, Qingyuan – China

October 3rd, 2016

The designers abandon the trifles and use white and natural wood as the main colors. In combination with glasses and open layout, the design breaks the boundaries of the space.