Posts Tagged ‘staircase’

6P6 technolory store by Golden Ratio Collective Architecture, Athens – Greece

March 14th, 2017

The two shops, a ground floor and first floor, now become a single space module with individual subsections: mobile devices and their accessories on the ground floor, gaming and gadgets on the first floor. The ground floor hosts exhibition of products, while the first floor creates a comfortable and familiar space for gaming testing.

The Proscenium by INRE Studio, Ho Chi Minh – Vietnam

March 14th, 2017

The Proscenium is a small dessert restaurant located in the heart of Ho Chi Minh City. The project is the renovation of the ground floor of a former residential building that was built as part of a large block redevelopment completed in the 1990’s.

Maher Store by Harmonic Trend [L], Hamedan – Iran

December 12th, 2016

Staircase’s handrails and landings end up to regales and dress hanging location, which make an independent, continuous and integrated structure, while each as an separate object has its own structure and configuration.

Full Metal Jacket by 9cm, Seoul – South Korea

December 12th, 2016

Removing roof to make outside space each floor for connecting all the floors from ground to roof garden which allows to use whole building to be used at once. And also, the walls inside and facing outside space were demolished to link inside and outside.

Vreugdenhil Dairy Foods office by Maas Architects, Nijkerk – Netherlands

November 14th, 2016

The build features an intelligent climate control system, partial structural glazing and an attractive curved glass façade. In addition – the property has been carefully integrated into the local landscape and in many areas offers 180 degrees views.

Ralph Lauren flagship store by MNA, Bangkok – Thailand

November 14th, 2016

Taking inspiration from the forms of Richard Serra, the interior storefront is comprised of full height curving teak wood and glass panels that mimic the curvilinear character of the mall, so that the spaces flow seamlessly from one to the next.

Apple Regent Street store by Foster + Partners, London – UK

October 24th, 2016

The walls and staircases are made from sandblasted stone, while the balustrade – seemingly carved in to the wall – has a smooth, curved, and honed finish that is pleasant to touch.

Warehouse store by Checkland Kindleysides, London – UK

September 18th, 2016

A single run cast concrete staircase descends into the 183 square-metre basement and lands to face the back focal point of the store. This positioning subtly encourages a journey around the space, allowing you to fully explore key collections before arriving at the fitting rooms.

Yuexiu Nansha C-units Creative Office Show Flat by C&C Design Co., Ltd., Guangzhou – China

September 1st, 2016

Cantilevered staircase use the clear glass as guardrail, not only ensure security but also visually enlarge the space. Long table-shaped work area can maximize the use of space and also make the communicate between designers more easily.

Studio 54, creative hub of Marketing-Jazz, Madrid – Spain

August 19th, 2016

We have designed a 5.5 metre-tall shelving unit to be able to present, conceal and write down the first thing that comes into our heads. As well as that, we have a space for preparing mock-ups of prototypes, which is a display space for visual communication campaigns before we bring them to the point of sale.

One Shot Hotel Palace Reina Victoria by Alfaro-Manrique, Valencia – Spain

July 18th, 2016

The ceramics slide underneath the beds and baths just as a carpet would, a clear reference to the pottery tradition of the Spanish region of Valencia.

SOHO 3Q co-working space by AIM Architecture, Beijing – China

June 3rd, 2016

From this perspective, the constraints of the existing retail design became opportunities: where a shopping centre would say hallway, AIM could say island, a natural place to meet while using the home-style kitchens or sitting at the communal table.

Hermès store by RDAI, Singapore

May 26th, 2016

Given the total space of 670 sqm. [7,212 sq.ft.], it’s the full package that’s alluringly presented here in different settings throughout the premises. These different sections are, for the most part, tied in by pristine white floors and teak flooring.

Smart Digital Office by IONDESIGN, Berlin – Germany

April 19th, 2016

Barneys store, San Francisco – California

March 2nd, 2016

The aesthetic is similarly clean and understated, and features a matching palette of whites, grays and sparse touches of shiny chrome and copper.

Heike Store by AN, Hangzhou – China

January 9th, 2016



The soaring emergence of China’s middle class has greatly boosted the quality and diversity of retail in its leading cities, but it’s now gaining new momentum with improved offerings in a number of second-tier urban hubs such as Hangzhou.

Ripple Installation by Jean-Charles Penot & Phu Nhin Ho, Beijing – China

November 24th, 2015



Ripple is an award-winning set of hanging kinetic sculptures that were used during the Beijing Design Week 2015 to transform the interior of an industrial silo, located at the 751 artistic space.

Rabbit’s Tale Office by tidtangstudio, Bangkok – Thailand

October 28th, 2015



Rabbit’s Tale, one of the most enthusiastic and fast-growing digital marketing agency based in Bangkok, required tidtangstudio to create a unique office that gives a sense of modernity.

FiL Books by Halükar Architecture, Istanbul – Turkey

October 5th, 2015

Maybe the most attractive and defining element in the space is the elephant’s tusk; a calibre pipe, painted in the corporate colour of FiL Books that goes along the wall and through the furniture.

International consulting company office by Van der Architects, Tokyo – Japan

September 17th, 2015