Posts Tagged ‘Studio O+A’

Interactive installation by Studio O+A at Salone del Mobile, Milan – Italy

May 25th, 2017

Visitors were attracted to the stand by the new workplace scenarios presented to them, whether to try-out the wearable office accessories and portable furniture or to don a virtual reality headset and take a peek into the future of the office.

Vara office by Studio O+A, San Francisco – California

September 16th, 2014

Some of the wood from the original building was recovered and re-purposed to accent the finishes of the public areas—a continuity that illustrates the increasingly important aesthetic of employing historic contexts to define contemporary spaces.

Capital One Labs office by Studio O+A, San Francisco – California

August 12th, 2014

Color was just one aspect of a playfulness that extends throughout the design. Responding to the client’s request that the new space include a place to rest, O+A went beyond a soft couch to create an elevated sleeping nook that is one of the central features of the space.

Yelp! Headquarters by Studio O+A, San Francisco – California

June 24th, 2014

At Yelp we placed a fully-equipped coffee shop on the 8th floor, a break room with window seating on the 5th, and semi-private pods for chess or chatting on the 11th. Each floor’s common areas thus become common to the company at large and not just to those whose workstations occupy that level.

Ticketfly office by Studio O+A, San Francisco – California

October 21st, 2013

Natural warmth is provided by strips of reclaimed engineered wood used as panels and partitions throughout the office, but color, such as it is, comes mainly from the art on the walls and from the personal effects people bring to their desks.

Giant Pixel office by Studio O+A, San Francisco – California

July 2nd, 2013

Upstairs a suspended fireplace and chimney create another arresting focal point evolving into mid-area workstations, a conference room, private break cabanas and finally a coffee counter at the back.

Dreamhost office by Studio O+A, Brea – California

January 25th, 2013

Against a canvas of white walls, a white exposed ceiling and, in some areas, white floor tile, we placed sharp graphics calculated to arrest the eye. Red patterns created by our environmental graphic designer give forward momentum to a series of long, low walls.