Posts Tagged ‘studio’

LET’s RIDE Lafayette by DAS-studio, Paris – France

June 26th, 2017

The same brass is used for the lights that are custom made to fit the space and within shelfs and counter top of the lobby. Concrete for which DAS-studio has a particular affection, was used to cast the front desk.

Major D Studio by Studio In2, Taipei – Taiwan

June 19th, 2017

Parisian-styled wall paneling, painted white, and the arched, steel-framed French doors were the main French influences. To create a modern twist, in the main event space, the designers have constructed a white marble center island countertop and have used cement blocks to link the display cabinets with the dressing room area.

Hall within the Cloud by Office PROJECT, Beijing – China

December 28th, 2016

Through the corner of room export, people enter from one room to another, through the open of every corner, form a visual corridors through buildings.

Muxin design and research studio, Shanghai – China

November 18th, 2016

The ‘bridge’ on the upper floor provides a focus of perspective, it also forms another ‘secret garden’ besides the bamboos on the ground floor.

The Roof Lifestyle Concept Studio by The Roof Studio, Petaling Jaya – Malaysia

October 14th, 2016

Concrete floors are dressed with elaborate furnishings and plenty of industrial elements such as metal and brick, creating a chic yet classy feel, impressing visitors and clients who visit the studio. Beautiful timber wood floors are seen in the main office workspace, where nuances tend to be lighter and more open, enhancing productivity in the studio.

Uproot packaging by Believe in

September 29th, 2016

To reinforce the sense of luxury, heavyweight glass bottles were sourced from Italy, while the labels were created using Takeo Tassel, a subtly embossed light grey paper from Japan.

The Barkbershop Pet Grooming Studio & Cafe by Evonil Architecture, Jakarta – Indonesia

September 17th, 2016

Simple, colorful, clean, and wood shelves line surrounds all the interior walls. A full monotone gray color at the cafe flooring to keep the flooring looks clean.

Bucketfeet store by M Crown, Washington D.C.

September 17th, 2016

The 914-square foot space, designed and conceptualized by New York-based firm M Crown, sells the brand’s signature slip-on and lace-up sneakers, which feature exclusive, limited-run prints and motifs designed by a global network of over 40,000 artists from more than 120 countries.

Woods Bagot studio, Melbourne – Australia

August 29th, 2016

This resulted in a large area of tiered timber seating being installed in the middle of the floor plan. Running alongside the stairs, the amphitheatre-like area provides an informal assembly space.

desert INK Studio, Dubai – UAE

July 26th, 2016

The centre piece of the office is a 6 metre long polished concrete ‘collaboration desk’. This is the heart of the office, functioning as drawing desk, dining table and board room rolled into one.

General Electric Sustainable Healthcare Solutions office by YellowSub Studio, Bangalore – India

July 15th, 2016

The idea behind the project was to give it a semi-informal design studio feel which allows for more discussion and interaction, yet have a corporate touch to it (since it is in an already existing campus). Hence, a lot of space is devoted to people and team interaction like a TV lounge, pantry, dining, discussion and other open spaces.

Human-Meditation-Nature installation by Vo Trong Nghia Architects at Venice Architecture Biennale, Venice – Italy

June 1st, 2016

Known for his green-filled architecture, the installation inside the central pavilion visualizes as a small forest of bamboo and plants. Visitors are invited to walk through the structure and in turn, show that architecture is not just about function and beauty, but an approach to connect people with nature.

Studio MOA by Atelier GOM, Shanghai – China

May 26th, 2016

In order to allow daylight to fill in the building, the top interface and the vertical interface of the space are made of material with good light transmission and diffuse reflection properties.

Tattoaria House by Studio dLux, São Paulo – Brazil

May 23rd, 2016

The industrial style of the warehouse mix with the use of OSB and plywood furniture. To complete the interior design, there is a huge artwork that circles all the black walls of the project.

Spineway permanent public artwork by MARC FORNES/THEVERYMANY, San Antonio – Texas

May 9th, 2016

Spineway is a lightweight, self-supported permanent public art structure in San Antonio, developed by custom computational protocols of structural form-finding and descriptive geometry and digitally fabricated.

Charles Sturt University Engineering Building by ThomsonAdsett, Bathurst – Australia

April 20th, 2016

The form and re-use of the existing frames symbolises home, complements the rural shed aesthetic and maximises the use of embodied energy.

Masquespacio office interior & branding

March 13th, 2016

Regarding to the colour election of the brand, it allows to play continuously with the various brand’s colours and choose the most “trendy” colour for each moment and project. This fact shows clearly the versatile nature from Masquespacio as a multidisciplinary design studio that works both on commercial as well as exclusive projects.

George Northwood – Colour studio by Reis Design, London – UK

March 10th, 2016

Reis have successfully completed the first floor extension for celebrity stylist, George Northwood’s London salon, creating a dedicated colour studio and enhanced retail offer.

Formafantasma’s Anno Tropico exhibition, Milan – Italy

February 23rd, 2016

The pieces are designed to “shape” light, generating reflections and shadows in the gallery space. Items such as dichroic glass, optical lenses and a parabolic mirror are assembled with industrial materials like bricks and iron rods.

Atrium Studio by Satellite Architects, Ashburton – UK

February 19th, 2016

An open plan, triangular atrium forms the space in between the three blocks to accommodate assemblies, dining, study and socialising.