Posts Tagged ‘wooden shelves’

Lloris Gonzalez Pharmacy by Marketing Jazz, Borriana – Spain

April 15th, 2017

One of the challenges of the project has been to integrate into a narrow vertical surface all the laboratory, pharmacy and orthopaedics range, that until now was developed at the three premises on the ground floor.

Luna Salon by Soar Design, Changhua City – Taiwan

December 7th, 2016

Circular mirrors rest in wooden bases for easy movement, allowing the owner to rearrange the space as needed. Long pendant lights hanging just above the table emit a soft glow.

Stefania Tsikandilakis pharmacy by Lefteris Tsikandilakis, Heraklion, Crete – Greece

September 14th, 2016

The timber on the floor is girdled with a strip of marble in varying shapes and elegant pathway tiles leading from the entrance to the service counter. The teal color on the walls and the white ceiling illuminates the space and balances the hardness of the metal to highlight the products.

Zhongshuge-Hangzhou bookstore by XL-MUSE, Hangzhou – China

May 24th, 2016

At the heart of the bookshop stands the ‘Zhongshuge’ hall – a theatrical reading area which displays a large encompassing bookshelf that circles a clear meditative space at its center.

Seven restaurant & pub by Ramūnas Manikas, Klaipėda – Lithuania

December 5th, 2015

The premises are decorated with painted wooden panel walls, framed inserts and partially tiled wall areas. The customers can sit on Chester – style furniture, upholstered with artificial leather.

Tserki Pastry Shop by Stirixis, Paros Island – Greece

June 15th, 2015



Client & BriefIt all started when a young couple contacted us interested in launching a pastry shop on the island.

Joule’s Lab Drugstore by deFORMA, Guadalajara – Mexico

April 15th, 2015

Joule’s Lab by deFORMA estudio creativo, Guadalajara – Mexico

Cortiço & Netos ceramic store, Lisbon – Portugal

January 8th, 2015

The walls are painted a pale dove grey and the floors are covered in large neutral-toned tiles, creating a backdrop for an ever-changing decoration of tiles as the stock changes. The serving counter positioned under an arch in the centre of the space is clad in the same neutral tiles so as not to distract from the products.

Über Cafe by DEHAB AT WORK, Tel Aviv – Israel

September 25th, 2014

The use of retro materials like the familiar Venetian straw cabinets and wooden shelves combined with the exposed concrete celling and concrete floor brings out a little bit the Berlin atmosphere.

Catbag store by AM Asociados, Barcelona – Spain

July 24th, 2013

Each corner has differentiated exhibitors following the design of each brand. Thus, the furniture in one of the corners has a white lacquered cabinet with shelves and drawers, in another one we have implanted metal furniture with spikes, for hanging products, and the third is made up of several wooden shelves in similar tone to the floor pavement.

Otsuka-Gofukuten kimono shop by Yusuke Seki, Kyoto

February 8th, 2013

Yusuke Seki planned the store with three separate displays areas, allowing a clear distinction between different styles and price ranges to make the experience easier for the customer. Brightly coloured and patterned fabrics are presented on industrial wooden shelves at the centre of the store, while more material is hung from metal frames and some is laid out in wooden drawers.

BEAUTY STORES! MDC Cosmetic store by Gonzalez Haase, Berlin

October 20th, 2012

Amidst a minimalist setting, designed by architecture practice Gonzalez Haase, of whitewashed walls, alternated by a middle section in a soft green hue, and wooden shelves and flooring, MDC Cosmetic offers not only top cosmetics but also a compatible and diverse range of high-end lifestyle products, such as silver soap dishes, tarot cards and diet supplements.

Azzurro restaurant by Andrin Schweizer Company, Zurich

October 5th, 2012

The concept comes from the name of the restaurant, Azzurro is the sea, the mediterraneo, a little vacation during a day of presentations and expositions, the lack of daylight does nothing but increase the need of a cool and bright place that remember the outdoors.