Posts Tagged ‘workspace’

Omidyar Network office by Oktra, London – UK

April 21st, 2017

They wanted natural finishes and a tasteful colour palette to be used across all materials. They sought a sophisticated and understated working environment.

Deloitte Digital office by PLY, Düsseldorf – Germany

April 16th, 2017

A stop-motion studio was developed as well as a living kitchen with open fire space, green walls with living plants and last but not least lots of casual meetings, presentation rooms, formal meetings and space for focused working.

GE Office by Steven Leach Group, Kuala Lumpur – Malaysia

April 12th, 2017

The main reception floor is located at Level 38 within the building and boasts a futuristic looking appearance which is augmented by two NOC’s located as a backdrop to the area.

Kapor Center for Social Impact by Fougeron Architecture, Oakland – California

April 4th, 2017

This circular volume carries an open stair upward through the building’s original three floors to a fourth-floor addition and organizes the spaces within, linking floors and connecting a range of workspaces. Throughout the building, the circular volume acts as an organizing and integrating principle.

Eltes Co.,Ltd. Office by Canuch, Tokyo – Japan

March 25th, 2017

The key words in our design concept were “professionalism” and “innovation.” We conveyed professionalism through a scientifically precise attention to detail, and we conveyed innovation through the use of light, creating a high-tech atmosphere that makes people feel as if they have stepped into the near future.

Mitsui E&P USA Office by Mohle Design, Houston – Texas

March 23rd, 2017

The concept was to provide a functional, fluid, modern space for visiting executives, while still eluding to Mitsui & Co USA Inc.’s design. Mitsui’s office designs are loosely based on regional influences. The resulting design of the Houston office is a great display of the melting pot between Texas, Japanese, and American culture.

JTI Office by TTT architects, Ho Chi Minh City – Vietnam

March 22nd, 2017

The most striking design idea that we want to express in this project is the exquisite blending between rustic & simple philosophy of Japanese and the versatile and efficient philosophy of Western, especially the Nordic region.

Paperless Post headquarters by +ADD, New York City

March 17th, 2017

Paperless Post wanted to prioritise openness for their new office, so exposed workstations take up the east and west wings to take advantage of natural light.

HBO Workspace by Rapt Studio, Seattle – Washington

February 24th, 2017

The result of the discovery process of Rapt Studio is a workspace that is highly responsive to and supportive of the teams, workflow, and culture that make up HBO Digital Products. Due to the nature of their work, the flexibility and adaptability of the space was paramount.

Co-working space by Selgascano, Lisbon – Portugal

February 15th, 2017

As the trend of co-working spaces around the world is on the rise, Second Home Lisboa hopes to evolve into a venue that focuses on sustainability and sparks conversation and relationships between occupants. With over 1,000 plants and trees organized throughout, Selgascano uses greenery not only as a decorative element, but also to reduce background noise and improve air quality.

Etsy Office by Gensler, New York City

January 26th, 2017

Blurring the lines between workplace and habitat, the headquarters is on track to become the largest Living Building Challenge Petal-Certified project in the world. The design aspires to be a fully independent, regenerative ecosystem that sets a bar for a more dynamic and robust interpretation of sustainability.

Squarespace Office by A+I, New York City

January 25th, 2017

A+I conducted a 3-month workplace strategy exercise which informed and optimized the architectural designs. The goal was to create an environment in which creativity, comfort, and collegiality could coexist, while allowing employees to effortlessly pivot between individual and collaborative work modes.

The Gordon Centre Office by A1 Office, Geelong – Australia

January 24th, 2017

The space needed to attract potential students to The Gordon Tafe, so we created a space that reflected an “art deco” university synonymous with the era of “high art” and “style” that would connect with students, especially those interested in Art or Design.

Insight Creative offices by Yellow 6 Design, Auckland – New Zealand

January 16th, 2017

Relocating from character space in Britomart, the challenge was to create a new environment with personality. The new space needed to be energetic and cater for both social and workspace.

WiNGS Office by lauckgroup, Dallas – Texas

January 14th, 2017

We introduced new exterior windows in key places, like the end of corridors, to give access to the exterior while still being resourceful with our budget. Another layer of the design was about making spaces feel comforting and familiar—as if you are just hanging out in your living room.

Ironhide Game Studios offices by Martinez Rudolph Architects, Montevideo – Uruguay

January 9th, 2017

The color gradient appropriately codifies the space in a both a friendly and understandable manner and is reiterated in the carpeted floor, furniture and articulated band that runs along the program.

NTT Data Romania Office by Morphoza, Cluj-Napoca – Romania

November 30th, 2016

The office interior design stays true to the company’s values and the variety in workspace means employees will never lack inspiration.

Robeco office by Fokkema & Partners, Rotterdam – The Netherlands

November 22nd, 2016



Connectivity & sustainability are key to the design of the workspaces. To create more connection between employees, Fokkema & Partners added comfortable open staircases to the building.

The Roof Lifestyle Concept Studio by The Roof Studio, Petaling Jaya – Malaysia

October 14th, 2016

Concrete floors are dressed with elaborate furnishings and plenty of industrial elements such as metal and brick, creating a chic yet classy feel, impressing visitors and clients who visit the studio. Beautiful timber wood floors are seen in the main office workspace, where nuances tend to be lighter and more open, enhancing productivity in the studio.

Fondation des Terrains Industriels headquarters by Studio Banana, Geneva – Switzerland

October 13th, 2016

The new layout proposes a re-organization of competence teams in clusters, where each has a dedicated space with specific tools, support rooms, furniture and a distinctive chromatic identity.