Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities

Optique Titze located in Sion/ Switzerland got a nearly quadratic floor plan that was perfectly utilized by HEIKAUS. The lavish sales counter is located at the center of the room and is for the optimal customer care. On each of the three walls of the shop the glasses collections were ably played to the gallery.

Different designed wall panels bring alternation: two walls are white coloured and lit from behind, the third wall is paneled nutwooden to ceiling and floor with a central arranged white coloured presentation panel for the collections. The counter is arranged in nutwood as well as the furniture and in combination to the taupe coloured floor arises a noble ensemble.

The room appears inviting and friendly and the client can let his gaze wander through the whole room. Optical highlights are a design gooseneck lamp and a green design sofa located at the entrance area. The back wall leading to the bureau takes up the green colour of the sofa and thereby give a perfect finish to the store design.

Designed by Heikaus

Add to collectionAdd to collection