K2D office by everedge, Tokyo

May 1st, 2013 by retail design blog

The clients are presented with their own products on display in the front hall, backed by an artist’s rendering of the world map in branches, a quiet display. With a base of aggregated wood products paint in hush grey tones, the office is wrapped in a quiet and warm atmosphere. In the color-humble atmosphere brighter colors are deeply considered as they stand out, and clients products show themselves off wonderfully.

Designed by everedge










ARCHITECTURE FIRM OFFICES! Skanska green office, Helsingborg - Sweden
The environment has been at the core of every decision – from project planni...
Statoil headquarters by a-lab, Fornebu - Norway
A-lab’s innovative concept was inspired by construction techniques that are ...
A917 corporate headquarters by nuvolaB architetti associati, Pisa - Italy
Three big tables on wheels can be pulled out of the main unit in order to ad...
VINTED 4TH office by YCL studio, Vilnius - Lithuania
Color cuts in the plan shows difference in the taste of every person who wor...

One thought on “K2D office by everedge, Tokyo

  1. James says:

    Nice use of materials but I reckon the lack of natural light and uncovered light bulbs placed above and in front work positions would make the set up a strain on the eyes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *