Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities

As part of an ongoing relationship with Avon, Spacesmith was selected to design the Company’s executive suite in the new Avon Headquarters. The suite is located on the same floor as the Product Shop, Image Room and Heritage Wall, all designed by Spacesmith.

Spacesmith combined the tradition and history of Avon with a more contemporary image by creating a warm, welcoming environment that is gracious, as well as efficient and functional. The design is light and open allowing views out and daylight in through glass walls and open vistas. A clean, modern luxury permeates the space. Hand cast, resin, feature walls delineate public and private zones.

http://spacesmith.com

Add to collectionAdd to collection