Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select tags
Select cities

This shop in the area of Moschato in Athens, was resulted by the connection of two existing ground floor spaces that were not in use for several years. The problematic condition of the existing columns and the need for the remove of the load bearing internal walls in order to achieve the integration of the space, required additional metallic structural elements.

The overload of the plan with more columns additional to the existing, created difficult conditions for the configuration of the store. As a solution was applied the grouping of the old and new vertical elements which included into shapes that form areas of the shop. From morphological terms, a mild design approach was among the priorities. The ergonomic design the simple construction solutions and the use of intelligent systems play an important role in operation and management of the store.

Designed by Lantavos Projects

http://www.archello.com/en/project/muratti-uomo-shop

Add to collectionAdd to collection