Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

The brief for Red Bull’s new headquarters was to create a dynamic, brand-led work environment that would match the vision of Red Bull, reward its staff and welcome visitors. Central to the brief was the desire for the design to reflect Red Bull’s involvement in sport, music and the arts.

Located in a conservation area near to More London, the Terrace was originally four separate buildings. Three of the four buildings had been linked together by the developer to create a modern space. MoreySmith connected the fourth building, and through the fit-out further joined all four buildings both visually and physically.

The character of the old building has been successfully married with the new by retaining many original features, such as large ‘shop front’ windows and exposed brickwork throughout. A new central staircase links the lounge and reception with all office floors vertically. Bridges and stair links join spaces horizontally providing connectivity across the new atrium.

The ground floor is now one large open space with sliding glass panels, the space is multi-functional and features a reception desk by day and cocktail bar for events and at the far end of the building, the Red Bull Lounge provides a space to meet, greet and entertain guests.

http://www.moreysmith.com

Add to collectionAdd to collection