Sbing Sa Office by Atelier Perrottet, Geneva – Switzerland

June 21st, 2015 by retail design blog

L’Atelier Perrottet, a young and innovative Geneva based interior design firm, was asked by the Swiss civil engineer firm sbing sa to design and create a whole open space for their new offices in the heart of Geneva. With a total of 450 m2, the new offices were designed based on cold and rough themes, such as concrete and steel materials, keeping in mind the working environment of the principal.


The general identification is minimalistic and simple; waxed concrete floors, rough concrete walls, aluminum pipes and technical ducts, building site lights and tailor made ash wood shelves are all part of the ensemble. Extravagance has been reserved for the relaxing area which features a colorful wood floor, dark kitchen furniture, a table football and a genuine italian red coffee machine directly imported from Italy. The staff can enjoy a more laid back ambiance in this area, offering the opportunity for a well deserved break.

Design: Atelier Perrottet / Nicolas Perrottet
Photography: Local F11 / Baptiste Coulon














Infocomm Investments Offices by SCA Design, Singapore
SCA Design has developed the new offices of Infocomm Investments in Singapor...
Harvey Nichols Store Lighting by PJC Light Studio, Birmingham - UK
Harvey Nichols New Concept Store Chooses Reggiani Lighting
3M canteen by STIRIXIS, Athens - Greece
Main objective of the specific project was to redesign the canteen area in i...
Car workshop and office by Neri&Hu, Beijing - China
Neri&Hu wanted to preserve as much of the original building as possible,...

One thought on “Sbing Sa Office by Atelier Perrottet, Geneva – Switzerland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *