MultiContact Consulting office by F-ACT Interiors, Budapest – Hungary

February 11th, 2016 by retail design blog

Meet the new office of Multi Contact Consulting with 683 m2 floor space in Budapest, Hungary. Today the company offers professional services in organizational development and process rationalization, public administration management, IT consultancy, and project management with over 60 employees.

When planning the new office the priority was to offer an atmosphere that reflects the high quality of their services. The aim was to create a powerful arriving experience and to give the meeting rooms as well as the open office a welcoming sensation. For this reason a geometric reception desk with unique lighting was installed between the symmetrical office wings. In order to offer a stress free but dynamic and professional environment, the designer team made place for soundproof phone booths and silent rooms in the open office area.

Different social areas like the office canteen and café as well as the lounges offers the possibility to relax and have informal meetings. The soft seating, furniture, lighting and decoration was carefully designed to meet the requirements for both design and functionality.

The main aspects for the new office were:
•modern and impressive reception area
•design and functionality without compromises
•increase the comfort for the employees
•offer spaces for focused individual work
•facilities for group projects
•social areas for recharging
•individually tailored interior design solutions

Designed by Bányai Norbert & Kiss Péter / F-ACT Interiors
Photography by Tóth Endre Nándor / REMION Design

















Tezenis window display, Budapest
Tezenis window display, Budapest
Domain Boutique Club by HighStreetStudio, Jakarta - Indonesia
Domain the club has been a vibrant and lively spot for 20 - 35 year olds to ...
EzyPay office by ONG&ONG, Kuala Lumpur - Malaysia
The colorful workspace has a "Stadium Seat" area that can be used ...
3M canteen by STIRIXIS, Athens - Greece
Main objective of the specific project was to redesign the canteen area in i...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *