HOEIDO jewellery by Shotaro Sanada, Tokyo – Japan

May 23rd, 2016 by retail design blog

HOEIDO grand floor partial redecoration project. 10mm x 10mm mosaic tile makes it possible to show “Lightness” and something “Floating” for its heavy solid surface. Graduation image reminds people the nostalgic scene of Japanese four seasons. Cutting out the ceiling boldly, from where high color temperature lighting falling down directly allows us to feel open sky exists just upon the ceiling.






Quarry lamps by Benjamin Hubert for De La Espada
Quarry are hand-turned, thin-walled marble pendant lights with roughly finis...
ring store by ninkipen!, Tokyo
ring store by ninkipen!, Tokyo
Côte&Ciel store by Linehouse, Hong Kong
The poles have a horizontal and vertical gradient from rough to polished fin...
Mellow bistro by Whitespace, Bangkok - Thailand
The interiors were designed to achieve casual comfort, and the ability to pr...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *