H2O Plus headquarters by HGA Architects and Engineers, San Francisco – California

July 14th, 2016 by retail design blog

When beauty company H2O Plus announced their headquarter relocation from Chicago to San Francisco, they enlisted HGA Architects and Engineers to design their new 9,000-square-foot office to help them create a space that supported H2O Plus’ shift to focus on the marketing and sales of its products.

To meet the needs of the company’s new goals, a variety of client entertainment spaces, such as the sofa seating area, were designed to allow for buyers/clients to come in and see products daily. It was important to H2O Plus to have a comfortable, home-like space so HGA incorporated informal seating areas, a large, open kitchen with bar, table and booth seating into the space while still keeping the office professional and effective.

HGA also designed the space to accommodate a range of diverse workspaces, including open workstations, standing-height workspaces, collaborative areas and a variety of small and large conference rooms, in addition to spaces for visiting employees to work. Overall, HGA kept corporate branding at a minimum in order to promote an ambiance that is fresh, clean and sophisticated.



Jaffa restaurant by BK Architects, Tel-Aviv
The concrete walls have been polished so reflecting light bounces off the sh...
Covus Berlin office by sbp | Seel Bobsin Partner, Berlin
The Covus employees spread over three floors. These theme designed rooms off...
KIMONO Japanese restaurant by NH Village Architects, Hanoi - Vietnam
The traditional technical skills of craftsmen have been applied to make the ...
Viatec office by burø, Kiev - Ukraine
Open ceilings, glass walls, a lot of textiles, plants and wooden floor toget...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *