Liu-Jo Uomo premium store by Studio Poiesis, Bologna – Italy

December 8th, 2016 by retail design blog


The store Liu Jo UOMO, in the heart of the shopping area in Bologna, marks his new concept on wood. The fusion of the warmth of wood with the elegance of marble together with the diffusion of LED lights, create an intimate setting with a dynamic design.

Design: Studio Poiesis
Photography: Paolo Balboni

Manfredi Jewelry Store by De-spec, New York
Manfredi jewelry store is an international jewelry store originally from Ita...
Via Venetto store by Buensalido+Architects
For the first store we designed for Via Venetto, a 30-year old shoe retail s...
Dutch Design Awards 2015 Exhibition by La Bolleur, Eindhoven - Netherlands
DDA Finalists showcase in Veemgebouw amidst La Bolleur-designed scenography
Mamas & Papas showroom by Dalziel & Pow, London – UK
The store is organised into ‘worlds’ based around key customer shopping miss...

One thought on “Liu-Jo Uomo premium store by Studio Poiesis, Bologna – Italy

  1. Wow.. many models available in Liu-Jo Uomo premium store.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *