Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

The renovation concerns one of the oldest commercial spaces in Heraklion city center, where the last twenty five years none of the previous business attempts did survived. The design focus to convert the space into a landmark by creating clear volumes, one open plan space for the public and a visible storefront from the street with clear and minimal signage, which sensible its presence in the local market.

Basic principle of design is the curved exhibition wall, which surrounds the service counter. The wall works as a window-promotion wall while is visible from the storefront as well. Every group of products works as thematic unit, while at the same time the circumferential placement of them creates a central space which offers comfort in costumer’s movement. Light was studied in depth. The blue colour combined with the white and the grey colours in the walls, in order to create a friendly, fresh and optimistic environment while at the same time features the products. The use of the stone wall in the lab area highlights the natural element in space, while gives a unique atmosphere in pharmacy’s modern design.

Designed by Lefteris Tsikandilakis
Photography by Pantelis Mathioudakis









Add to collectionAdd to collection