Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select tags
Select cities

Our clients brief was to refurbish the Hayama’s existing front-of-house and shopfront to bring it in-line with their new brand identity making it more visible and exciting.

We redesigned the service counter, moving it further back from the lease line & included two central on-bench sushi displays. In addition, we provided fixed seats for customers to enjoy the fresh products at the counter which activated this area. Existing cladding to the front-of-house columns and the bulk-head were replaced with an updated design approach to complement our client’s latest brand identity. We developed the “Cherry Tree: graphic from some stock images.

We believe that the result achieves a distinctive take on the traditional sushi restaurant.


Name and website of photographer: Kim Neville – http://www.kimnevillephotographer.co.nz

Name, email and mobile/phone number of contact person: Mark Gascoigne E: info@studiogascoigne.com P: NZ +649 378 8088

Name and link of designer or designer office: Studio Gascoigne – www.studiogascoigne.com

Add to collectionAdd to collection