Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

It’s a structure with a narrow entrance space and a wide interior space.
I wanted to express the reception zone of the entrance in a wide space.
Light emitted from the front of a wide reception desk also represents the identity of the space.

The overall color scheme is white and gray tones and gives black points.
White feels clean and simple, but the design can be monotonous.
It’s made of glossy material, and it’s given the subtle beauty of the bottom of the gray marble pattern.
In addition, the entire store was designed to be visible at a glance.

Construction by  MAKEWITH

Designed by MAKEWITH (junui. Moon/ yun-jung. Won)

Photo by  yun-jung. Won

Add to collectionAdd to collection