Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

More and more are starting to seek pleasure beyond convenience. As the standard of living rises, so do the standards of convenience and pleasure. Consequently, changes are needed to adapt to environmental changes.

We started on this project based on the following three concepts.

Firstly, designed an open space by naturally connecting the old and new buildings. By integrating and separating the programs, the user can recognize everything intuitively.

Secondly, By offering the experiences at home, in school, in a café, cinema and shopping mall, the students can feel more intimate with the library.

Lastly, we developed a complex cultural space where students can engage in learning as well as appreciate art and culture.

director : Youngsub Yoon
design : Sungyun Choi , Jinhee Park
photo : Jasang Lee

Add to collectionAdd to collection
TAGS: