Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

During the firsts briefing with the clients, I wrote down a phrase that I found myself underlining several times when i started designing Sneakers Room’s commercial space in Monopoli: “There will also be collector’s shoes”. I knew that the basement would be the ideal display area for these unique pieces, a space that would combine the Restricted Access Concept, for storage and warehouse, with that of the Limited Editions. On the ground floor, a row of arches in perforated metal separates the showroom into aisles, on the right side we have the display wall equipped for the sneakers, and on the other, the hangers with golden finishes. A golden limbo, the one of the staircase leading to the MVSEUM.

http://ndstr.com/

 

Add to collectionAdd to collection