Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

Zhangjiakou is built close to mountains and rivers, surrounded on three sides by mountains, in the north, west and east. The Zhangjiakou Library, Archives, Museum, and Planning Museum are integrated into one in the central canyon area. Those three architecture massing in different sizes are harmonious in diversity, and open to the south. The building facade is covered by recyclable perforated panels. The entire building complex a regional miniature landscape in the way of the contemporary artistic treatment.

Project Name: Zhangjiakou Library

Project Location: Hebei, China

Project Area: 22200㎡

Completion Time: 2021.04

Interior Design: TANZOSPACE (www.tanzospace.com)

Chief designer: WANG Daquan

Photographer: SHI Yunfeng

Project Video: XIAO Shiming

Text: NARJEELING

Add to collectionAdd to collection
TAGS: