Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

Space emerged from the director’s desire to place importance on communication to build trust with patients and the desire to create a resort-like atmosphere. Located near a riverbed, the surrounding area is blessed with a natural environment. The exterior entrance is decorated with craftwork, a hobby of the director’s mother.There is a gently shaped corrugated bench in one corner of the waiting room, and in front of the counter, there is a large screen TV monitor. The design is designed to attract those waiting to see a doctor and prevent boredom. The finishes are unified with natural wood grain and white materials with texture and feel, giving the clinic an open and clean feeling.

LIGHTING DESIGN : LIGHT CUBE
PHOTO : ADAM RIFI

Add to collectionAdd to collection