Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

The light grey floor, the medium grey walls, the dark grey matte textured ceiling, the multi-layered shades of grey combine with the silver grey metal mesh interspersed in the space. The circular light fixtures are placed above the mesh, showing a halo of light through the mesh. Different shades of grey, different textures of materials, light and shadow, building a rich black and white film-like texture for the space.

The cinema spans two floors, with no lobby on the upper floor. MOC follows the design elements, using bright orange on the walls, while the ceiling retains the ring lights and grilles of the lobby, giving the whole space a unified tone with variation.

Lead Designer: Liang Ningsen, Wu Xiuwei

Design Phase: April – July 2020

Completion: March 2021

Address: 3-4/F, Cloud Peak Mall, Longgang District, Shenzhen

面积:2,600㎡

材料:大颗粒水磨石,金属烤架,仿水磨石瓦,聚酯纤维吸音板,纹理涂料

客户:百川影院

撰稿人:杨振宇

摄影师:聂小聪

Add to collectionAdd to collection