Betazeta office by DAW

May 14th, 2013 by retail design blog

Betazeta, a digital communication business assigned DAW with the design of their offices. The design strategy is based on the management of density and the system of order in an open plan setting. For doing so, three zones analogous to the planning of the city were included: institutional or “public buildings” (private and meeting rooms), productive areas or “neighborhoods” (technology, contents and commercial) and the “parks” (hall, lounge, dining room and games room).

In the interior, the expression of the technology was worked into the design (the factory) contrasted with natural elements (materials and surroundings) that evoke the concept of a club house, with the aim of improving the work space and to promote work from this location.













http://daw.cl

PDV/01 showroom by DRA&U, Marino - Italy
Was asked to design in purpose to accommodate samples of textiles and finish...
Statoil headquarters by a-lab, Fornebu - Norway
A-lab’s innovative concept was inspired by construction techniques that are ...
Charlie’s Trading Company office by Spaceworks, Auckland - New Zealand
Spaceworks has designed a new office space for beverage firm Charlie’s Tradi...
Clarks Originals design studio by ARRO, Somerset - UK
The open workspace benefits from an exceptional natural luminosity thanks to...

Leave a Reply