The Refuge Student Club by Studio Yaron Tal at Tel Aviv University, Tel Aviv – Israel

May 15th, 2015 by retail design blog

The refuge is a student club in Tel Aviv university. The space is a basement located under a coffee house.


The club is open free of charge for all students from the university who can hang there for rest between classes, study together, play, listen to music and any other thing they wish to do. The space is divided to areas for each purpose. The coffee house above serves the students that come to the refuge with cold beer, alcohol and food. The space was designed with a lot of colors, various furniture and graphics spread all over.

Design: Studio Yaron Tal
Photography: Itay Benit






















House of Smart Store by Maurice Mentjens, Eindhoven - Netherlands
House of Smart, Eindhoven - The shop of streams of thought
Herb Ritts' In Equilibrio exhibition by Migliore+Servetto Architects, Milan - It...
Below, there is a linear path, pinpointed by partitions of white, essential ...
Stratified Medical office by ThirdWay Interiors, London - UK
The high ceilings added a warehouse / factory look to the space whilst the m...
Fantasia collection Shirin Ehya
Shirin Ehya balances straight lines and a mid-century design aesthetic with ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *