Mango Tree Cafe by ARCHETYPE Design Studio,

March 20th, 2016 by retail design blog

Step into the Mango Tree Cafe in Luzhou, Sichuan, the atmosphere of freedom factory style just like breeze blowing to your mind. Thanks to the height advantage of building itself, we were able to use cement material in large area to present Industrial Style. In order not to let the rough cement damage the delicate meal atmosphere, however, we used cement board to replace the original cement, combined with delicate furniture and material of wall, it made the whole space present a feeling as simple but not easy, rich but orderly-coordinated.

Sit in the vintage leather chair, eat a bite of Parmesan cheese cake. With a cup of Espresso, start a beautiful day. Or like Sophie in “Two Broke Girls”, sit in her exclusive booth, order a Belgian waffle, taste the sweet vanilla Frappuccino. Or get together with three or two close friends, sharing a piece of red cheery cheese cake, chat a little. On weekends, call up a group of friends, each one with a glass of German stout, play an intense round of game “Killer”.

Intimacy lover, sharing a cup of warm latte, looking out of the window with dim lights of the city, make a sweet talk with each other. End one day’s work, loosen tie, order a glass of Scotch whisky to relax, and look forward to a new tomorrow again. We always experience the low tide, low peak, happy and peak. We have lovers and friends around, also solitude. However, we need to protect the Dreamland from collapse. Face joys and sorrows of life with kindness and gratitude

Designed by ARCHETYPE Design Studio

Cosmême Shop by Curiosity, Koshigaya - Japan
Recently opened in the city of Koshigaya, Japan, Cosmême is a high-end cosme...
Montres SA clock store by Heikaus & Ramseier, Geneva
White as a basic colour visually enlarges the room. New wall display cases a...
Open Society Foundations Argonaut Building by Tirmizi Campbell, New York City
A full core & shell renovation and interior fit-out of the landmark Argo...
Cutler office, Vancouver – Canada
A glass boardroom was installed in the center of the space, dividing the cre...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *