Archive for the ‘office & healthcare’ category

SLA Propaganda Office by NR Arquitetura, Bahia – Brazil

March 1st, 2017

t the Reception, the brutalist proposal is printed on the metal shelf of rusted construction rebar, which added to the shelves and lacquered modules, with the colors of the Advertising Agency brand, give identity to those who arrive. The floor with epoxy paint emphasizes the minimalism proposed in the concept.

Elixirr Office by Oktra, London – UK

February 28th, 2017

The flexible working space is open plan, so the whole team – Partners through to Interns – sit together to facilitate a collaborative, entrepreneurial and fast-moving environment. Entrepreneurs from Elixirr Capital’s startup accelerator work side-by-side with the consulting team.

Strontium Design International office, Taipei – Taiwan

February 27th, 2017

To emphasize multifunction for a small working space, a gigantic wall storage system with a moveable cover bored design is necessary. When the cover bored moving, it creates different styles of the bookshelf. Modern simplicity with colors of black, grey and white which made this small office a fashionable, calmness and Coziness working space, in order for their designer to think and meditate.

Andrade Maia Advogados offices by Red Studio & Mundstock Arquitetura, Porto Alegre – Brazil

February 27th, 2017

The entrance hall with its high ceiling and sculptural steel staircase does the transition between these two focal points. It is in this large room that wood is introduced as another element of strong symbolism and its use throughout the spaces creates a sense of internal continuity.

Quinnipiac University Brand Strategy Group Office by Amenta Emma Architects, Hamden – Connecticut

February 26th, 2017

Looking out onto this atrium are two enclosed meeting spaces, clad in cork, offering a clever application of material that is both acoustical and tackable for presenting big ideas. The meeting spaces, facing one another across the atrium, promote the cross pollination of ideas between the marketing staff on the first floor and the creative staff on the second.

Architect’s Den office by UCEdesign Studio, New Delhi – India

February 25th, 2017

The rear cabinet storage loaded with books terminates into a tree foliage at the ceiling. This rear cabinet is designed with thinnest veneer clad sections of 12 mm. Fresh leaf motives run through glass, at the same time blocking the vision at eye level.

HBO Workspace by Rapt Studio, Seattle – Washington

February 24th, 2017

The result of the discovery process of Rapt Studio is a workspace that is highly responsive to and supportive of the teams, workflow, and culture that make up HBO Digital Products. Due to the nature of their work, the flexibility and adaptability of the space was paramount.

NASCAR Office by Ted Moudis Associates, New York City

February 24th, 2017

The ceiling above the reception area features dynamic, curvilinear forms representative of the racetrack itself. The concrete floor has integrated metal inlays that mimic the identical layout of the ceiling pattern, while the angular walls connect the floor and ceiling dynamically.

Bidfood Farutex Culinary Academy by mode:lina, Łódź – Poland

February 23rd, 2017

Architects from mode:lina™studio were commissioned to design an interior arrangement of Bidfood Farutex Culinary Academy. The academy was specially designed not only for presentations, culinary or sommelier workshops purposes but also for meetings and training courses among bigger number of people – the auditorium can holdover 40 persons!

GEP office by Stirixis, Athens – Greece

February 23rd, 2017

Due to the necessity of continuous trainings and meetings needed in place, the briefing focused on designing a calm and easily adaptable space for employees. Due to the 24/7 support that GEP offers to its clients, the lighting design and work station specifications were considered as an important part of the brief.

Motel One Head Office by Ippolito Fleitz Group, Munich – Germany

February 22nd, 2017

The Munich headquarters bring together the company’s head office and a regular hotel under one roof. The office space is complemented by a conference and staff training centre, as well as a public restaurant. All areas are accessed from a shared lobby.

Greenpeace Office by Offconsult AG, Zurich – Switzerland

February 22nd, 2017

Greenpeace chose „Kalkbreite“, because they share the co-ops vision of sustainability and the forward-thinking ideas behind this project. As an environmental organization, a progressive community and energy concept are a key factor and part of its mission to demonstrate ecofriendly solutions.

Gorilla Glue Corporate Headquarters by M+A Architects, Cincinnati – Ohio

February 21st, 2017

The lobby features a custom designed stacked wooden desk which is complemented by a wood slat wall with wooden printed logos that help frame the space.

Makro Networkplace & instore communication by Brandnew, The Netherlands

February 21st, 2017

We developed a multi-functional space where entrepreneurs can work, network, learn and do business. It is the first visual and physical expression of the transformation that Makro is going through.

LM Investimentos office by Nada Igual Design, Uberlândia – Brazil

February 21st, 2017

The reception already exposes the palette of colors of the brand, the predominant white with details in red, the use of the gray in coverings to demarcate and to counter pose the effect of the white color, as we work with lighting effects, such as those hanging at that reception, which arrangement already refers to the traces of the brand, being placed at 45 degrees.

Kalasatama School and Day Care by JKMM Architects, Helsinki – Finland

February 21st, 2017

The colourful and visually inviting school designed by JKMM Architects has no conventional pupils’ desks or stuffy classrooms.

WeWork Weihai Lu co-working space by Linehouse, Shanghai – China

February 20th, 2017

The existing steel structure is painted ivy green, with a new black metal and black stained OSB handrail leaner wrapping the triple height space, allowing guests to be spectators to the activities below.

751 creative industrial office by hyperSity office, Beijing – China

February 20th, 2017

The original large instrument box was transformed into the locker room and storage space after repairmen and repainting. The terrazzo floor below the instrument box was retained and polished.

GE Digital offices by RC Architecture, Bangalore – India

February 20th, 2017

The space had movable privacy screens and mobile writing boards which could be moved around to achieve the desired level of privacy any group wanted. The dynamism of ‘Urban Grunge’ is achieved by high contrast in all elements of design be it material selection, workplaces, lighting, ceilings and the flooring.

CO+LAB Office by Baskervill, Richmond – Virginia

February 19th, 2017

CO+LAB’s staff was actively involved in the design process, eager to craft that perfect experience for full-timers and visitors—and find the best place to stash their bikes. Adjustable lighting, massive west-facing windows and vaulted ceilings became a powerful trifecta to fuel client inspiration and employee productivity, while their inviting lobby beckons clients to come in and make themselves comfortable.