Posts Tagged ‘china’

T.LOFT Experience Museum by CM design, ShenZhen – China

May 3rd, 2017

This project is located in east side of Fuxiang street which is the important commercial street in Futian village, large number of people from “Huan Qing Cultural Square” are gathering to accelerate the development and upgrade of existing commercial street shop.

Woven Hostel buildings by Anna Heringer, Baoxi – China

April 30th, 2017

A total of three structures explored bamboo used in contemporary ways. Unlike traditional houses that hide mud behind fake facades, this project celebrated the beauty of bamboo in its exposed and natural form.

Zhanjiang Race Steak House by C.DD, Zhanjiang – China

April 28th, 2017

The contrast of different materials as white wall, wood and leather make a richly textured space. Green brings a sense of vividness and nature to the space. Attention to details is reflected in furnishing, where leather, wood and steel create a historical feeling and black chairs and white tables make the space clean and tidy.

Magmode store by Rigi Design, Hangzhou – China

April 27th, 2017

Magmode stocks items by Chinese and Asian designers who are at the forefront of fashion, and the brand list currently includes names such as designer Masha Ma’s first men’s line mattitude, Sean Suen’s collection Sean by Sean, and Jiazheng Xu’s arc atelier line.

Eco-Tech Island Exhibition Centre by NBBJ, Nanjing – China

April 26th, 2017

The Nanjing Eco-Tech Island Exhibition Centre was designed by NBBJ as part of a masterplan that will see an island in the Yangtze River transformed into a sustainable park and campus for high-tech innovation.

Club-House by Studio Marco Piva, Shanghai – China

April 26th, 2017

Marco Piva has been appointed to study the best solution for a sample house of a complex of 72 villas, combining an absolutely contemporary sign with traditional Chinese one.

Juanxiaoxian canteen by The Swimming Pool Studio, Beijing – China

April 26th, 2017

The form and shape of roll run through the entire space, combine with wood, terrazzo, green wall and other materials that bring fashion, elegance and healthy branding image to the clients.

Shenzhen hotel and cultural centre by Aether Architects, Shenzen – China

April 20th, 2017

The interior features whitewashed walls, with glossy surface treatments used for the floors and ceilings helping to enhance the bright feel. Wooden furniture and plants introduce natural details.

Mailmain office by Hannah Churchill, Shanghai – China

April 18th, 2017

The interior makes use of simple raw materials to create an industrial yet professional aesthetic. The Mailman branding colours or red and blue add bright pops of colour to the overall space.

Cobra Lily restaurant by Hannah Churchill, Shanghai – China

April 18th, 2017

The original early 1900’s decorative Chinese archways have been kept creating a secret alleyway. Opening into this alleyway you discover the bar and lounge area. A two storey atrium complete with a floating DJ booth, creates a dramatic entrance.

Klee Klee store by Aim, Shanghai – China

April 16th, 2017

And as the façade woodwork already signals, furnishings have been kept simple and functional, comprising of wooden display tables, chairs and shelving, paired with clothing racks made from black metal.

Xishaoye restaurant by Golucci International Design, Beijing – China

April 13th, 2017

The pillars symbolize the towering trees, the long public seats are wrapped around the tree, and becoming the dining table, people around the “tree” can enjoy cool meal, and from the pillar part it reduces the height of the bench.

Rico Gems Store by Design Overlay, Shanghai – CHINA

April 8th, 2017

Overlay created for them a discovery journey for customers to experience all aspects of Jewelry creation. Starting from the raw material extracted from the earth. Then making its way to the craftsmen Workshop; to finally reveal itself in a cozy & luxurious setting.

Baichuan International Cinema by UM DESIGN, Shenzhen – China

April 7th, 2017

Based on the original functions of a cinema, the concept of reading is integrated into the movie house to meet the client’s needs for diversified operations. The book lounge is the functional complement to the cinema, as audience finds it a perfect spot to stay before their movie starts.

The Drama Hotel by Taipei Base Design Center (TBDC), Shanghai – China

April 6th, 2017

Here is “The Drama”, it’s a hotel, but also the best theater. Not long time ago, one of the masterpieces of Immersive Theatre “Sleep No More” was finally confirmed to be played in Shanghai in December, 2016. By the coming of this drama, “Life in Atour” starts to run “The Drama” officially.

unbot inc. Office by PRISM design, Shanghai – China

April 6th, 2017

In this design, we’d like to create a space that could accommodate both various of communicating and relaxing atmosphere to release the stresses from work. So that staff would be much more creative and cooperative.

Liedow store by Stefano Tordiglione Design, Shenzhen – China

April 5th, 2017

Curves dominate the store, from a curled feature wall behind the cashier’s desk, effectively lit from behind, to fitting rooms which are enveloped in the round by layered, curvy walls that reference the overlapping petals of a flower bud, again highlighted by slithers of light from beneath.

Diaoyutai Hotel by CCD, Hangzhou – China

April 3rd, 2017

Exploring changes from the subtle details, the boardroom is no longer a rigorous gesture with a unique ingenuity of the orange-red color, where Chinese calligraphy is vertically hanging on the wall, and black and white ink based picture of the West Lake and red cedar is in the opposite wall.

Work-Studio in a Plant-House by O-office Architects, Guangzhou – China

March 30th, 2017

The space was designed to house a local landscape design firm. The architect planned to construct an intimate and small-village-like work environment under the plant-house’s original building skin, maintaining the natural daylight and ventilation in the new working cluster to achieve a low-energy-cost green spatial infill.

Museum and cultural centre by Wutopia Lab, Shanghai – China

March 30th, 2017

The perforated plates of white aluminium cladding the circular building, which the architects folded like the pleats of a fan, are intended to block views from the tranquil garden to the interior. “We use perforated aluminium plates folded in a fan-style to create a veil on the facade,”